FANDOM


Week 22

Week 23

Week 24

Aflevering 133 (#4022) - maandag 2 februari 2009

Kobe staat tijdens de voetbalmatch zijn plaats af aan Wim. De spanningen tussen Peter en Trudy lopen opnieuw op wanneer zij hun dochtertje Louise ’s middags gaat afhalen aan de schoolpoort zonder dit vooraf te bespreken. Mieke gaat solliciteren in het ziekenhuis.

Aflevering 134 (#4023) - dinsdag 3 februari 2009

Trudy beseft dat ze verkeerd gehandeld heeft. Jan en Linda proberen een nieuwe strategie uit bij de relatietherapeut. Dimi heeft fysiek last van zijn dieet. Rudy stelt Wim aan de voetbalploeg voor als de nieuwe voorzitter.

Aflevering 135 (#4024) - woensdag 4 februari 2009

Yasmine werkt een plan uit om de ex van Sonja in de val te lokken. Peter stapt naar de politie in de hoop advies te krijgen over Christel. Dimi zijn dieet heeft een invloed op zijn band met Rita. De cafébaas krijgt ook een nieuw voorstel van de gemeente. Veronique kan het niet laten om bij haar moeder zaadjes van wantrouwen te planten over Mathias.

Aflevering 136 (#4025) - donderdag 5 februari 2009

Linda ziet het niet meer zitten om de relatietherapie verder te zetten. Mieke dringt bij haar man aan om de werken bij Rudy op papier te zetten, want ze vertrouwt het zaakje niet. Marie-Rose gaat twijfelen aan de oprechtheid van Mathias. Rita geeft Dimi de raad om het advies van Yasmine in te winnen in verband met de onteigening. Bart vindt geen enkele kandidaat-verkoper voor geschikt.

Aflevering 137 (#4026) - vrijdag 6 februari 2009

Kobe heeft aan zijn ploegmaten moeten vertellen dat hij seropositief is. Op het pleintje loopt een basketbalmatch uit de hand. Bert zorgt er voor dat iedereen weet dat Trudy en Christel vriendinnen zijn. Dimi nodigt Lien uit om samen naar de operette te gaan.

Aflevering 138 (#4027) - zaterdag 7 februari 2009

Jan is in een opvallend vrolijke en galante bui en dat bevalt Linda wel. Pierrot heeft het gevoel dat hij het verkeerd aanpakt met de jongeren die op het pleintje rondhangen. Evy begrijpt niet wat Pierrot verloren heeft op het pleintje, zeker niet na de vechtpartij van gisteren. Veronique hoort de kleine Louise uit over Christel. Peter is hier niet over te spreken. Het afspraakje van Hanneke en Lidewei met hun chatvriendje neemt een onverwachte wending. Enkel de vader is thuis, die zorgt voor een gratis fotoshoot in zijn studio. Wim, Gaston en Mieke starten met het opknappen van de oude meubelen van Rudy. Dimi vermoedt dat Rita jaloers is op Lien.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.