FANDOM


Week 25

Week 26

Week 27

Aflevering 151 (#4040) - maandag 23 februari 2009

Rob verheugt zich op de terugkeer van Els en Dieuwke en hij wil hen verrassen met een feestelijke maaltijd. Ondertussen versieren Christel, Trudy en Louise het huis. Het weekendje in Nederland heeft Brenda en Bart deugd gedaan. De politie neemt een verklaring op van Hanneke na de uit de hand gelopen date.

Aflevering 152 (#4041) - dinsdag 24 februari 2009

Het telefoontje van Els blijft door het hoofd van Rob spoken. Peter en Trudy kunnen hem niet echt geruststellen. Veronique is niet te spreken over de afwerking van de confectielijn, maar nog minder over het feit dat Mario geen inspiratie heeft. Haar kritiek en gezaag werken ferm op zijn zenuwen. Hij gaat stoom afblazen in het café van Dimi, waar hij een leuke vrouw ontmoet. Mieke wordt in het ziekenhuis bedreigd door een verwarde patiënt. Jan doet eigenaardige dingen op de computer van Shirley.

Aflevering 153 (#4042) - woensdag 25 februari 2009

Els blijft langer dan voorzien in het buitenland. Suzy heeft de handen meer dan vol in het bedrijfsrestaurant en De Lork, maar ze kan niet op veel begrip of hulp van Veronique rekenen. Trudy komt haar dan nog vragen om te babysitten op Louise, omdat zij met Christel naar een nieuw feestje wil gaan. Peter en Bert kunnen de aanwezigheid van Christel in de kantoren niet appreciëren en wijzen het duo de deur. Christel zou een jurk van Van de Caveye willen en kan Trudy overtuigen om MVM op te zoeken. Veronique en Marie-Rose sturen hun wandelen. Ook in het café van Dimi is Rita niet blij met hun komst. Dimi schakelt de hulp in van Lien voor de organisatie van de volgende Last Friday. Bert is jaloers omdat Peter complimentjes krijgt met zijn pak en gaat ook koopjes doen. Terwijl Christel zich klaarmaakt voor het feestje, krijgt ze een bezoekje van Xavier Latour.

Aflevering 154 (#4043) - donderdag 26 februari 2009

Christel brengt verslag uit aan Latour. Op de fuif stelt ze een vriend van haar voor aan Trudy, Sebastien Legrand. Christel heeft het gevoel dat Trudy hem wel zou zien zitten. Het feest gaat nog door tot in de vroege uren. Trudy is zeer moe, waardoor Louise in een gevaarlijke situatie komt te zitten. Christel stelt voor aan haar om wat peppillen te nemen. Hanne vertelt haar mama het hele verhaal over haar chatvriendje Tompoes. Bart en Brenda zijn Lien eindeloos dankbaar en belonen haar met een boeket bloemen. Rita is geïrriteerd wanneer Dimi en Bart de lof zwaaien over Lien. Shirley komt te weten dat Jan informatie over viagra opzocht op haar computer. Bert is dan weer erg prikkelbaar wanneer mensen iets over zijn nieuwe look vermelden. Daarbij valt zijn relatieadvies aan Peter niet in goede aarde.

Aflevering 155 (#4044) - vrijdag 27 februari 2009

Linda confronteert Jan met de pillen die hij via het internet heeft besteld. Ze blijken valse pillen te zijn, die enkele weken geleden het nieuwe haalden. Trudy krijgt het bezoek van Sebastien, de sympathieke kerel die ze op het feestje heeft ontmoet. Hij overtuigt haar om een weekendje te gaan feesten in Londen met hem en Christel. Dimi en Rita brengen in het café alles in gereedheid voor de culinaire quiz in het café. Rita is zeer vereerd als Dimi haar vertelt dat zij de presentatrice mag zien. Daarbij hebben de twee een grondig gesprek over Lien. Jan vormt een team met Shirley. Leen vormt er een met Kobe. Jan blijkt er toch niet veel van te kennen, maar slaagt erin de antwoorden te kunnen bekijken. Mathias en Mario moeten sneller dan voorzien naar Bulgarije vertrekken. Pierrot schrijft de motivatie voor zijn dossier, dat hij moet indienen bij de gemeente.

Aflevering 156 (#4045) - zaterdag 28 februari 2009

Pierrot panikeert wanneer hij het computerbestand met zijn dossier voor de burgemeester niet terugvindt. Evy houdt gelukkig het hoofd koel en ze zet zich aan de computer. Ze wordt de heldin van de dag, want slaagt erin om de gegevens te kunnen herstellen. Jan stelt zich niet sportief op tijdens de culinaire quiz in het café van Dimi. Tot grote frustratie, kent hij er niet veel van en hij laat Shirley zitten. Mathias en Mario vertrekken naar Bulgarije. Xavier Latour wil voorgoed afrekenen met zijn verleden. Zijn volgende stap is om een nieuwe partner te contacteren, die professioneel Peter zou willen raken. Op de spoedafdeling wordt er een jongen verkleed als smurf opgenomen. Hij was namelijk ten val gekomen op zijn vrijgezellenavond. Trudy neemt samen met Christel en Sebastien de trein naar Londen.