FANDOM


Week 28

Week 29

Week 30

Aflevering 169 (#4058) - maandag 16 maart 2009

Mario zit er mee dat Veronique zijn ontwerpen stuk voor stuk afkeurt. Toch neemt dit niet weg dat ze een goed gesprek hebben. Peter wil Louise niet meer naar Trudy brengen. Het nieuwe project van Van den Bossche Electronics is voor Bart een extra motivatie om er in zijn job keihard voor te gaan. Els heeft een oplossing voor De Lork.

Aflevering 170 (#4059) - dinsdag 17 maart 2009

Rob is er van overtuigd dat Els niet meer terug zal komen. Linda moet op sollicitatiegesprek in het ziekenhuis. Ondertussen wordt Ludmilla de spoedafdeling binnengebracht. Mieke onderzoekt of de familie hierdoor langer in Vlaanderen kan blijven. Trudy nodigt Sebastien en Christel bij haar thuis uit voor een feestje.

Aflevering 171 (#4060) - woensdag 18 maart 2009

Het feestje van Trudy heeft tot in de vroege uurtjes geduurd. Ze vraagt aan Rob om niets tegen Peter te vertellen. Pierrot kan Dimi overtuigen om het free podium in zijn café te laten doorgaan. In het ziekenhuis heeft Leen het moeilijk met een verpleegster die altijd rond Paul hangt. Trudy is de bemoeizucht van Peter grondig beu.

Aflevering 172 (#4061) - donderdag 19 maart 2009

Het buurthuis is kort en klein geslagen. Gaston en Pierrot vragen zich af of het vandalisme iets te maken heeft met de jongeren van het basketpleintje. Met als doel te bewijzen dat ze zich niets meer van Peter aantrekt, geeft Trudy alweer een feestje bij haar huis. Veronique gaat actief op zoek naar een nieuwe ontwerper. Pierrot wordt bedreigd door Nico.

Aflevering 173 (#4062) - vrijdag 20 maart 2009

Pierrot zit er mee dat Nico en Malika zich nog niet hebben ingeschreven voor het free podium. Het is trouwens de vraag of het optreden er komt, want Dimi twijfelt om zijn café ter beschikking te stellen na de inbraak in het buurthuis. Christel en Sebastien brengen Trudy pas om zeven uur ’s ochtends naar huis. Ze voelt zich een wrak en ziet huizenhoog op tegen de balletvoorstelling van Louise. Bart en ingenieur Geert stellen Peter hun actieplan voor.

Aflevering 174 (#4063) - zaterdag 21 maart 2009

Trudy haat zichzelf omdat ze de balletvoorstelling van haar dochtertje heeft gemist en ze mag er niet aan denken dat Peter dit te weten komt. Gaston heeft groot nieuws dat hij meteen met Pierrot deelt. Brenda vindt dat ze meer tijd met haar puberdochter moet doorbrengen en ze plant een uitje met hun tweetjes. Pierrot vraagt aan Malika om op te treden tijdens het free podium.