FANDOM


Week 31

Week 32

Week 33

Aflevering 187 (#4076) - maandag 6 april 2009

In het café van Dimi is het tot een pijnlijke scène gekomen tussen Peter en Trudy. Voor haar is het nu wel duidelijk dat haar huwelijk niet meer te redden is en ze wil meer pepmiddelen om haar ellende te vergeten. Peter kan het incident evenmin van zich afzetten en het wordt nog erger wanneer Trudy met de politie zijn kantoor binnenstormt. Leen verhuist haar cursussen en andere spulletjes naar de woning van Paul. Pierrot wil terug een free podium organiseren om Nico en Sasha duidelijk te maken dat hij zich door niemand laat afschrikken.

Aflevering 188 (#4077) - dinsdag 7 april 2009

Pierrot en Evy maken zich zorgen over de lelijke hoest van Kobe en ze ondernemen harde actie om er zeker van te zijn dat hij naar de dokter gaat. Bert is van mening dat Peter met alles behalve zijn bedrijf bezig is en hij probeert Bart op te stoken tegen zijn neef. Trudy zit in zak en as omdat Louise de hele week bij Peter blijft en ze grijpt opnieuw naar de drugs om haar ellende te vergeten. Marie-Rose krijgt ondertussen het bezoek van een sociaal assistente, die de situatie van Louise komt bekijken. Brenda en Bart genieten van een rustig avondje thuis.

Aflevering 189 (#4078) - woensdag 8 april 2009

Het feestje van Trudy, Sebastien en Christel wordt verstoord door het bezoek van de sociaal assistente. Trudy zet een grote mond op, maar toch is ze bang dat ze haar dochter zal verliezen. Kobe confronteert Evy en Pierrot met de schriftvervalsing en hij eist dat ze zich met hun eigen zaken bemoeien. Wim moet er nog aan wennen dat Mieke geregeld nachtdienst heeft. Bart krijgt op kantoor het bezoek van cafébaas Dimi.

Aflevering 190 (#4079) - donderdag 9 april 2009

Rita heeft het café wat vroeger gesloten om bij haar ex-man Rob op bezoek te gaan en bij te babbelen over Pierrot en Els. Peter deelt met zijn moeder zijn twijfels over een eventuele rechtszaak om het hoederecht over Louise. Shirley is woest omdat haar verlofaanvraag geweigerd is en ze maakt Rob harde verwijten. In Bulgarije ligt de productie van de prêt-à-porter stil. Mathias raadt aan om de problemen ter plaatse te gaan bekijken. Marie-Rose is van mening dat Veronique naar Bulgarije moet reizen.

Aflevering 191 (#4080) - vrijdag 10 april 2009

Na een pittige discussie met Veronique en Mario zit er voor Marie-Rose niets anders op dan zelf de problemen in Bulgarije te gaan oplossen. Gelukkig wil Mathias haar vergezellen. Wim zit er mee dat hij Mieke de laatste tijd niet mag aanraken. Rob wil de herinneringen aan Els wissen en hij geeft Wim carte blanche om zijn woonkamer te renoveren. Peter twijfelt of hij er goed aan doet om het hoederecht over Louise te eisen en hij vraagt raad aan Christel.

Aflevering 192 (#4081) - zaterdag 11 april 2009

Veronique doet geheimzinnig over de ontwerper die ze geëngageerd heeft. Mario en Marie-Rose kunnen hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en proberen de computer van Veronique te kraken. Rob wil dat zijn woning snel gerenoveerd wordt. Bart heeft het gevoel dat hij zijn kinderen meer en meer verwaarloost.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.