FANDOM


Week 35

Week 36

Week 37

Aflevering 211 (#4100) - maandag 4 mei 2009

De regionale televisie maakt een reportage over het project van Pierrot. In tegenstelling tot Sasha weigert Nico om zich te laten filmen. Bart mag de gevangenis verlaten, maar zijn zorgen zijn nog lang niet van de baan. Tijdens de directievergadering van Van den Bossche Electronics wordt beslist dat Bart ernstige fouten heeft gemaakt en binnen de familie gaan er stemmen op dat hij de naam Van den Bossche te grabbel heeft gegooid.

Aflevering 212 (#4101) - dinsdag 5 mei 2009

Jan is woedend omdat Bart is ontslagen en hij gaat de confrontatie aan met Peter en Veronique. Bart gaat ondertussen in de stad op zoek naar Van Loo en hij vraagt aan Yasmine of ze hem in de rechtbank wil verdedigen. Voor de ene of andere duistere reden blijkt Bert hier geen probleem mee te hebben. Pierrot nodigt de familie en zijn vrienden uit om in het café van Dimi de televisiereportage over het basketbalpleintje te bekijken.

Aflevering 213 (#4102) - woensdag 6 mei 2009

Bart voelt zich niet gesteund door Brenda en de afstand tussen hen groeit met de minuut. Bij Van den Bossche Electronics moet er ondertussen een nieuwe commercieel directeur worden aangetrokken. Bert is van mening dat de job Yasmine op het lijf is geschreven, maar Peter gelooft meer in zijn zus. Pierrot heeft door de televisiereportage eindelijk een afspraak met de burgemeester te pakken. Zowel Veronique als Marie-Rose polsen bij Bert hoe hij gaat stemmen tijdens de aandeelhoudersvergadering van MVM.

Aflevering 214 (#4103) - donderdag 7 mei 2009

Bart laat zich gaan sinds hij ontslagen is en dat pikt Brenda niet. Mieke wordt onwel wanneer ze Paul moet assisteren tijdens de patiëntenronde. Eens thuis voelt ze zich kiplekker en plant ze een romantische avond met Wim. Jan is van mening dat hij de job van commercieel directeur perfect aankan, maar Peter vraagt aan Bert om de functie voorlopig op zich te nemen. Marie-Rose polst bij Mario of ze tijdens de aandeelhoudersvergadering op zijn stem kan rekenen. Het ziet er naar uit dat Trudy en Peter op een vechtscheiding afstevenen.

Aflevering 215 (#4104) - vrijdag 8 mei 2009

Marie-Rose wil een einde maken aan de samenwerking met het Bulgaars textielatelier, maar Veronique gelooft het verhaal van de kinderarbeid niet. Dit maakt dat de stemmen van Mario en Bert tijdens de aandeelhoudersvergadering van MVM doorslaggevend zijn. De sociaal assistente polst bij Peter of hij genoeg tijd heeft om Louise op te voeden en ze wil meer weten over zijn vechtpartij met Mario. Het valt Paul op dat Mieke de laatste tijd gespannen is en hij vraagt haar of ze problemen heeft in haar huwelijk.

Aflevering 216 (#4105) - zaterdag 9 mei 2009

Veronique is kwaad op Mario omdat hij haar niet gesteund heeft, maar ze beslist wel om in Bulgarije de situatie te gaan bekijken. Brenda heeft geen vertrouwen meer in Bart en ze overweegt een scheiding. Tijdens hun bezoek aan Leen en Paul beseft Mieke dat de dokter alles heeft wat ze bij haar echtgenoot Wim mist.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.