FANDOM


Week 37

Week 38

Week 39

Aflevering 223 (#4112) - maandag 18 mei 2009

Mieke is oververmoeid door de vele nachtdiensten op de spoedafdeling. In naam van Peter en Marie-Rose probeert Mathias Veronique te overhalen om het voorstel van Jet te aanvaarden. Bart hoopt op een verzoening wanneer Brenda hem belt. Veronique maakt Suzy duidelijk dat ze beter kan opstappen. De keiharde zakenvrouw neemt ook een beslissing over de samenwerking met het atelier in Bulgarije.

Aflevering 224 (#4113) - dinsdag 19 mei 2009

Bart heeft tussen zijn spullen een reisgids over Argentinië gevonden en hij vermoedt dat Van Loo naar Zuid-Amerika is gevlucht. Het basketbalplein is opnieuw aangelegd, maar de spanningen tussen Sasha en Niko zijn hiermee niet van de baan. Balencourt maakt zich sterk dat Peter met een etentje June op andere gedachten kan brengen.

Aflevering 225 (#4114) - woensdag 20 mei 2009

Jan ondervindt de grootste moeite om de afwezigheid van Bart geheim te houden. Veronique is nu toch bereid om een deel van haar aandelen aan Jet te verkopen, maar ze stelt wel een persoonlijke voorwaarde. Peter is niet van plan om het druggebruik van Trudy te gebruiken in zijn strijd om het hoederecht. De collectie van Linea Veronica in Bulgarije is klaar en Veronique wil dat Mathias het transport regelt.

Aflevering 226 (#4115) - donderdag 21 mei 2009

Het charmeoffensief van Peter heeft geen indruk gemaakt op June, want ze blijft bij de schadeclaim. Linda beseft dat er een en ander niet klopt aan het verhaal waarmee Jan de afwezigheid van Bart verklaart. Niko heeft een demo gemaakt voor Pierrot. Marie-Rose is kwaad op Mathias omdat hij voor Veronique het transport vanuit Bulgarije doet. Maarten heeft een conflict met de chef-kok van De Lork. Het ziet er naar uit dat Trudy en Peter zich zullen verzoenen.

Aflevering 227 (#4116) - vrijdag 22 mei 2009

Linda confronteert haar echtgenoot met de leugen die hij over Bart verteld heeft. Omdat Trudy het niet ziet zitten om uit te gaan, heeft Christel een feestje bij haar thuis georganiseerd. Sebastien is een van de gasten. Ondertussen denkt Peter dat Trudy zich herpakt heeft.

Aflevering 228 (#4117) - zaterdag 23 mei 2009

Louise vindt Trudy bewusteloos op de grond en ze belt in paniek naar haar papa. Hij laat zijn ex meteen naar het ziekenhuis overbrengen, waar ze het bezoek krijgt van Mario en Marie-Rose. Zij is van mening dat haar ex-schoondochter dit keer te ver is gegaan en maakt duidelijk dat ze niet meer op haar steun moet rekenen. Rob wil weten waar Bart uithangt en hij onderwerpt Brenda aan een kruisverhoor.