FANDOM


Week 10

Week 11

Week 12

Aflevering 61 (#4207) - 9 november 2009

Trudy volgt eindelijk de raad op van haar psychiater en ze vertelt aan Peter waarom ze niet in het kasteel wil gaan wonen. Morgane leert Mieke zichzelf minder verplichtingen op te leggen en meer van het leven te genieten. Brenda gaat akkoord dat Bart terug gaat zeilen met zijn nieuwe boezemvriend Filip. Leen en Mieke hebben terug een conflict in het ziekenhuis. Mathias krijgt in zijn bedrijf het bezoek van de politie omdat er een onderzoek naar de gestolen collectie van Linea Veronica is ingesteld. Malika en de muzikanten van The Project hebben hun eerste fotosessie.

Aflevering 62 (#4208) - 10 november 2009

Peter vertelt aan zijn moeder en zus dat hij afziet van de aankoop van het kasteel. Dit betekent dan ook dat hij zijn Van den Bossche Electronics-aandelen niet verkoopt. Tino vermoedt dat Pierrot verliefd is op Malika en waarschuwt hem professioneel te blijven. Maarten en Jan hebben dan wel beslist om samen het café van Dimi over te nemen, feit is dat ze over het interieur, de menukaart en zelfs de naam van hun zaak van mening verschillen. Bert heeft een nieuwe opdracht voor advocate Ariane Balencourt. Marie-Rose heeft niet genoeg geld om de stoffen te bestellen die Jennifer en Mario dringend nodig hebben.

Aflevering 63 (#4209) - 11 november 2009

Maarten blijft het moeilijk hebben met ’Jan en Alleman’ als naam voor het café, dat hij samen met zijn vader gaat runnen. Maar Jan blijft koppig vasthouden aan de naam en is vastbesloten om zaterdag de zaak te openen, met of zonder zijn zoon. Morgane wil Mieke aan een man helpen en ze bezoeken samen een datingsite. Pierrot is er niet over te spreken dat Tino de muziek van The Project wil aanpakken. Veronique ontdekt dat haar moeder niet de fondsen heeft om de aandelen over te kopen, zelfs niet om nieuwe stoffen te kopen.

Aflevering 64 (#4210) - 12 november 2009

Tino zit er niet mee dat Nico met The Project gekapt heeft. Pierrot en Malika houden er een andere mening op na. Jan stort zich op de voorbereidingen van de heropening van Dimi’s café. Maarten gaat niet akkoord met het concept en weigert te komen. Marie-Rose verneemt van haar bankier dat ze geen lening krijgt zolang er een rechtszaak loopt. Advocate Ariane Balencourt vertelt Peter dat hij het geld van de compromis kwijt is.

Aflevering 65 (#4211) - 13 november 2009

Marie-Rose vraagt Bert om het geld voor nieuwe stoffen voor te schieten. Hij weigert echter en dat heeft grote gevolgen voor MVM. Pierrot is er kapot van dat The Project nu al gesplit is en zeker wanneer hij van een radioman verneemt dat Tino dubbelspel heeft gespeeld. Jan hangt in zijn eentje het naambord ’Jan en Alleman’ op. Een kleine klus met pijnlijke gevolgen...

Aflevering 66 (#4212) - 14 november 2009

Jan dreigt de opening van zijn café te zullen missen, want hij heeft zijn duimen gebroken. Linda hoopt dat Maarten zijn vader uit de nood zal helpen, maar die is niet van plan om toe te geven. Pierrot is teleurgesteld omdat Malika met Tino blijft samenwerken, zelfs nu ze weet dat hij niet te vertrouwen is. Mathias verplicht zijn chauffeur Mon om op zaterdag naar Duitsland te rijden.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.