FANDOM


Week 15

Week 16

Week 17

Aflevering 91 (#4237) - 14 december 2009

Mathias geeft Bart en Filip de raad om de romp van de boot te laten controleren voor ze het vaartuig kopen. Filip vindt het echter niet nodig om de boot uit het water te laten halen. Francis weet van Marie-Rose dat Jennifer met Mario het weekend in Londen heeft doorgebracht. Hij is kwaad op de jonge ontwerpster en vreest dat haar relatie met Mario hun vriendschap in de weg zal staan. Leen vraag Victor op de man af wie de vrouw op de foto is én confronteert hem met zijn eenzaamheid.

Aflevering 92 (#4238) - 15 december 2009

Trudy ziet het niet zitten om bij Van den Bossche Electronics aan de slag te gaan. Jan is van plan om een biljart in het café te plaatsen. Zijn zoon Maarten verzet zich, maar dreigt het onderspit te moeten delven. Bert verrast Peter door vrijwillig een stap opzij te zetten. Ook bij Rob slaat het nieuws in als een bom. Hij is vooral bang dat Peter nu zijn geheim zal ontdekken. Pierrot vertelt aan de muzikanten van The Project dat Malika een contract bij GM gaat tekenen.

Aflevering 93 (#4239) - 16 december 2009

Linda gaat het appartement boven het café inspecteren en komt tot de conclusie dat ze er zeker niet wil wonen. Jan hoopt met zijn gezin tijdelijk bij Mieke te kunnen gaan logeren, maar zij heeft geen plaats. Malika kan een platencontract tekenen bij GM. In de kleine lettertjes staat dat ze kan optreden met The Project, maar geen cd mag opnemen met de muzikanten. Morgane kijkt met verbazing hoe Mieke zich almaar meer aangetrokken voelt tot dansleraar Pedro.

Aflevering 94 (#4240) - 17 december 2009

Morgane is van mening dat Mieke eerst nog wat moet fladderen voor ze aan een relatie begint. Leen moet Victor in de operatiezaal assisteren. Alles gaat goed, tot zijn handen gaan trillen en hij overstuur wegloopt. Bart heeft de boot dan toch gekocht. Voor zijn dochter Hanneke is hij een echte held. Brenda denkt er helemaal anders over. Ook Mathias heeft zijn bedenkingen bij de impulsieve aankoop van Bart.

Aflevering 95 (#4241) - 18 december 2009

Marie-Rose ontvangt de foto’s van de privédetective die ze ingeschakeld heeft om Francis door te lichten. GM weigert het contract aan te passen, waardoor Malika voor een groot dilemma komt te staan. Veronique verrast Mario. Ze heeft een luxueus appartement voor hem gevonden, met een tuin waar hun zoontje Cedric kan spelen. Bart en Filip knappen met veel enthousiasme de boot op. Tino nodigt Malika uit voor een optreden van Milk Inc. Peter is van mening dat Els een slechte invloed heeft op Trudy.

Aflevering 96 (#4242) - 19 december 2009

Peter haalt een aanbesteding van de overheid binnen. Bert zal de haalbaarheid van het project onderzoeken. Els waagt zich aan een verzoeningsgesprek met Rob. Trudy wijst Peter af, waardoor hij het gezelschap van June opzoekt. Malika vergezelt Tino naar het concert van Milk Inc. en ze wordt voorgesteld aan Regi.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.