FANDOM


Week 34

Week 35

Week 36

Aflevering 205 (#4351) - 26 april 2010

Bert is van de kaart door een aangetekend schrijven. Peter probeert uit te zoeken vanuit welke hoek de zware beschuldigingen komen. Jennifer wil in haar relatie met Mario een nieuwe stap zetten. Veronique zou wel eens roet in het eten kunnen gooien. Het is niet meteen duidelijk wat Hanneke met haar charmeoffensief in de vorm van een uitgebreid ontbijt wil bereiken.

Aflevering 206 (#4352) - 27 april 2010

Jan heeft de financiële steun van Peter afgewezen en moet bijgevolg een andere oplossing vinden om "Jan & Alleman" te redden. Feit is dat de brouwer nog altijd weigert om bier te leveren. Jan hoopt dat de authentieke recepten uit zijn moeders keuken soelaas kunnen brengen. Mieke is bereid om Lisa te helpen in haar zoektocht naar onderdak. Ten huize Marie-Rose blijft de sfeer gespannen.

Aflevering 207 (#4353) - 28 april 2010

Jan wacht in spanning op de beslissing van zijn moeder Anna. Hanneke staat voor een serieus dilemma. De computerproblemen in het studentenkot blijven aanhouden en er wordt een expert bijgehaald. Het valt Veronique op dat Rob opeens merkkleding draagt en ze spreekt haar broer Peter hierover aan.

Aflevering 208 (#4354) - 29 april 2010

Jan wil een etentje met al zijn kinderen organiseren en hij zoekt een moment waarop iedereen vrij is. Veronique blijft Robs gedrag en uiterlijk vertoon verdacht vinden. Evy spoort Pierrot aan om met de groep actie te ondernemen. Rob wordt samen met June gespot in het café.

Aflevering 209 (#4355) - 30 april 2010

Hanneke heeft zich super geamuseerd tijdens het etentje met de familie. Het enige minpuntje is dat Brenda en Jelle niet van de partij waren. Jennifer heeft haar plan afgeblazen om te gaan samenwonen met Mario en ze probeert Francis terug gunstig te stemmen. Leen en Mieke hebben in het ziekenhuis een gezellige babbel met patiënte Sien. Bart en Brenda proberen de scheiding in alle vriendschap te regelen.

Aflevering 210 (#4356) - 1 mei 2010

Leen is door Joris De Belder neergeslagen toen ze hem vertelde dat zijn vrouw is overleden. Ze heeft een schedelbreuk en moet een spoedoperatie ondergaan. De aanvaller zelf heeft allergisch gereageerd op het kalmeermiddel dat hem werd toegediend en dat baart Victor Praet zorgen. Bert wil niet dat June bij Van den Bossche Electronics komt werken en hij raadt Rob aan om geen contact meer met haar te zoeken. Mathias krijgt de politie over de vloer in verband met een lijk dat is gevonden.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.