FANDOM


Week 5

Week 6

Week 7

Aflevering 31 (#4177) - 5 oktober 2009

Jan probeert zijn jongste dochter te overtuigen om haar leven terug in handen te nemen, maar zoals altijd pakt hij het onhandig aan. Trudy vindt het verdacht dat Peter voortdurend afspraken heeft en ze vermoedt dat hij een verhouding heeft met June. Bert wordt knettergek omdat hij nog steeds niet het resultaat van de DNA-test in handen heeft. Veronique voelt zich als herboren in Granada en dat heeft alles te maken met professor Rodriguez.

Aflevering 32 (#4178) - 6 oktober 2009

Peter verzekert Trudy dat hij niemand anders heeft en dat zij nog altijd de vrouw van zijn leven is. Zijn lieve woorden raken haar, maar toch blijft ze afstand houden. Ook Pierrot probeert de gevoelige snaar te raken, maar Nico blijft bij zijn beslissing om uit The Project te stappen. Brenda kan er niet meer tegen dat haar man zich laat gaan en ze verplicht hem om naar de afspraak met Bert te gaan. Jan bedenkt een plan om de familie te overtuigen dat het een goede zet is om het appartement te verkopen.

Aflevering 33 (#4179) - 7 oktober 2009

Bert krijgt eindelijk het resultaat van de vaderschapstest in handen. Linda probeert Leen te motiveren om haar stage te hervatten, maar de studente geneeskunde heeft het bedrog van Paul nog lang niet verwerkt. Rita heeft groot nieuws vernomen over het café van Dimi, maar het is de vraag of ze Jan en Maarten zal inlichten. Leen is in shock wanneer ze totaal onverwacht het bezoek krijgt van Victor Praet.

  • Eenmalige verschijning van onbekend (Lotte Blondeel).

Aflevering 34 (#4180) - 8 oktober 2009

Rita staat voor een groot dilemma. Bart gaat met veel tegenzin terug aan de slag bij Van den Bossche Electronics. Zijn goesting is helemaal over wanneer Bert hem vernederende taken geeft. Leen is terug aan het werk in het ziekenhuis. Victor Praet stelt haar aan als zijn persoonlijke assistente en geeft haar de opdracht uit te zoeken hoe de jonge voetballer Gert geholpen kan worden. Voor Paul is dit een bittere pil om slikken en hij reageert zijn frustratie af door te suggereren dat Leen iets heeft met het diensthoofd.

Aflevering 35 (#4181) - 9 oktober 2009

Pierrot spreekt harde taal tegen muzikant Nico én hij wil een eigen platenlabel opstarten met het geld dat Evy heeft geërfd. Evy moet wel nog overtuigd worden. Lisa ontdekt dat Bert met June is gaan eten in het restaurant, waar ze voor hen een tafeltje had gereserveerd.

Aflevering 36 (#4182) - 10 oktober 2009

Jan, Maarten en Linda houden grote schoonmaak in het appartement, want de eerste potentiële kopers komen kijken. Hoewel Evy bereid is om een fortuin in het platenlabel van Pierrot te investeren, gelooft Nico niet dat het project kans op slagen heeft. June en Bert werken verder aan hun plan om de aandelen van Peter in handen te krijgen. Marie-Rose heeft grote bedenkingen wanneer Peter haar vertelt dat hij een kasteel wil kopen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.