FANDOM


Week 6

Week 7

Week 8

Aflevering 37 (#4183) - 12 oktober 2009

Pierrot volgt de raad van Evy op en hij vraagt producer Tino om tips voor het opstarten van zijn platenlabel. Veronique is met de hulp van professor Rodriguez tot rust gekomen en ze voelt dat het tijd is om naar Vlaanderen terug te keren. Sinds Victor Praet haar aangesteld heeft als zijn persoonlijke assistente geniet Leen er van om haar halfzus Mieke te kleineren. Evy geeft aan Pierrot toe dat ze jaloers is geweest op Malika.

Aflevering 38 (#4184) - 13 oktober 2009

Sinds zijn gesprek met Tino gelooft Pierrot niet langer dat hij in de wieg is gelegd om een firma te leiden. Evy heeft er nochtans het volste vertrouwen in dat hij van het platenlabel een succes kan maken. Peter brengt Bert op de hoogte van zijn droom om kasteelheer te worden en vertelt dat hij niet van plan is om ooit nog in de directeursstoel van Van den Bossche Electronics te gaan zitten.

Aflevering 39 (#4185) - 14 oktober 2009

Pierrot en de leden van The Project vieren dat ze officieel een platenmaatschappij opgericht hebben. Ariane Balencourt kan er voor zorgen dat Peter sneller zijn aandelen terugkrijgt van Jet. Maar Bert heeft iets ontdekt in het verleden van de advocate en deinst niet voor chantage terug. Veronique is terug in Vlaanderen en ze heeft een nieuwe missie. June is in de wolken met wat Bert bereikt heeft, en Lisa betrapt hen in zijn kantoor. Voor haar is het nu genoeg geweest en ze verlaat Bert.

Aflevering 40 (#4186) - 15 oktober 2009

Mario wil zijn relatie met Jennifer nog geheim houden voor Veronique. Bart heeft zijn dossier klaar over de verbouwingen bij Van den Bossche Electronics. Zoals verwacht, wil Bert niet luisteren naar zijn bevindingen. Ook Leen en Paul hebben hun rapport klaar over de verlamde voetballer Gert. Volgens Paul kan er niets meer voor de jongeman gedaan worden. Leen heeft echter nog een behandeling ontdekt in het buitenland.

Aflevering 41 (#4187) - 16 oktober 2009

Victor en Leen oefenen de procedure in van de operatie, die de verlamde voetballer Gert zal ondergaan. Paul is van mening dat de twee met het leven van hun patiënt spelen. Jan en Maarten krijgen het appartement niet verkocht. Trudy reageert vreemd wanneer ze Peter en Louise samen in de badkamer ziet.

Aflevering 42 (#4188) - 17 oktober 2009

Trudy barst in tranen uit tijdens haar gesprek met de psychiater. Mieke weet dat de verlamde voetballer Gert uitkijkt naar zijn operatie, maar ze voelt zich geroepen om hem op de hoogte te brengen van de risico’s en gaat zo haar boekje te buiten. Trudy krijgt eindelijk het kasteel te zien, dat Peter wil kopen en dat haar herinnert aan haar kindertijd. Linda en Mieke worden zwaar op de vingers getikt door Vic, het diensthoofd van de spoed. Rita wil haar ervaring in het showbizzwereldje delen met de muzikanten van The Project.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.