FANDOM


Seizoen 1

Seizoensfinale: Verkrachting en ongeval

Algemene Informatie

De seizoensfinale van het eerste seizoen van Familie werd uitgezonden op 29 mei 1992. Het was de 110de aflevering van de reeks en de allereerste seizoensfinale van de reeks.

Inhoud

Begrafenis van Pierrot

Het einde van het eerste seizoen van Familie begint met de begravenis van Pierrot. Enkele afleveringen voordien overleed hij aan de gevolgen van leukemie. De hele familie is aanwezig om afscheid te nemen, maar Rita heeft het zeer moeilijk. Ze kan de steun van haar familie goed gebruiken, want Dirk stapt na de begrafenis op het eerste vliegtuig naar Amerika. 

Het ongeval

Na de begrafenis vertrekken Marie-Rose, Guido en Veronique naar Luxemburg voor een welverdiende vakantie. Onderweg hebben ze echter een zwaar auto-ongeval. Veronique wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht en verliest haar kindje. Marie-Rose komt ongedeerd uit het wrak, maar Guido is er erger aan toe. Hij voelt zijn benen niet meer...

De verkrachtingszaak

Terwijl zijn ouders naar het ziekenhuis worden gebracht, zit Peter alleen thuis en bouwt hij een feestje met zijn vrienden. Maar dan vertelt Birgit dat Peter haar verkracht heeft. Picasso en Abdil zijn razend en bellen de politie. Peter wordt opgepakt en naar de gevangenis gebracht.

Galerij

Aanwezige Personages

Vervolg

Er wacht Guido een lange revalidatie. Peter wordt vrijgesproken voor de verkrachting van Birgit, maar wanneer ze dood wordt teruggevonden, is Peter opnieuw verdacht.

Trivia

Volgende

Seizoen 2: Adoptie eindigt in drama
Seizoensfinales
Seizoen 1: Verkrachting en ongevalSeizoen 2: Adoptie eindigt in dramaSeizoen 3: Auto in het kanaalSeizoen 4: Collectieve zelfmoordSeizoen 5: Rita ontvoert PierrotSeizoen 6: De ontploffingSeizoen 7: Schietpartij op zeeSeizoen 8: VoedselvergiftigingSeizoen 9: Drama in het kasteelSeizoen 10: De terugkeer van BartSeizoen 11: De vliegtuigkapingSeizoen 12: De vliegtuigcrashSeizoen 13: Huwelijk op MaltaSeizoen 14: Cédric is vermistSeizoen 15: Huwelijk in KroatiëSeizoen 16: De ondergang van VDBSeizoen 17: Ontvoering en valpartijSeizoen 18: Confrontatie met LatourSeizoen 19: Het verboden huwelijkSeizoen 20: Vuur en wraakSeizoen 21: Drama op teambuildingSeizoen 22: Buurtfeest in mineurSeizoen 23: De strijd om PeterSeizoen 24: Het wraakplan van JuneSeizoen 25: De strijd met JuneSeizoen 26: Dubbelhuwelijk en ontvoering

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.