FANDOM


Week 9

Week 10

Week 11

Aflevering 55 (#4458) - 1 november 2010

Mathias is van mening dat Marie-Rose niet mag zwichten voor de druk die Bruyninckx systematisch opvoert. Hij gaat ook zonder medeweten van Marie-Rose de confrontatie aan met Francis omdat hij vermoedt dat er meer zit achter zijn gemene roddels. Het is Allerheiligen en dus gaat de familie Van den Bossche naar het kerkhof, al verloopt dat niet helemaal sereen. Pieter wordt gek van Miekes overdreven bezorgdheid en bemoeizucht. Het werkt Nico op de zenuwen dat Maarten enkel nog aandacht heeft voor Roos en hem continu bevelen geeft. Het komt tot een confrontatie tussen de twee kemphanen.

Aflevering 56 (#4459) - 2 november 2010

Véronique vermoedt dat Mario en Mathias achter haar rug met de verkoop van MVM bezig zijn, maar Mathias ontkent dit. Ondertussen spreekt hij in het geheim af met Mario, maar die heeft voorlopig geen oren naar zijn voorstel. Jan spreekt Dimi aan over het feit dat hij Rita niet zo vaak bezoekt in het ziekenhuis. Zij krijgt trouwens vandaag de resultaten van de nieuwe onderzoeken. Het conflict tussen Marie-Rose en Trudy dreigt te escaleren. Ook met Peter ligt Marie-Rose overhoop nu haar dubbelspel is uitgelekt. Remko is trots dat hij met zijn eerste loon een studio kan betalen voor hem en Hanne, ook al zitten ze heel krap bij kas. Pieter moet stilaan beslissen of hij de fysieke testen in Sevilla gaat afleggen.

Aflevering 57 (#4460) - 3 november 2010

Véronique begrijpt niet waarom Mathias en Marie-Rose de verkoop van MVM aan Bruyninckx blijven uitstellen. Remko en Hanne willen koste wat het kost zelfstandig zijn, maar hun drang naar onafhankelijkheid weegt stilaan op hun relatie. Peter vraagt zich af waarom zijn moeder een spelletje met June gespeeld heeft net nu hun band opnieuw hersteld was. Bij Van den Bossche Electronics lopen de spanningen opnieuw op en Peter vraagt Rob om raad. Dimi probeert met allerlei kwaaltjes de aandacht te trekken. Marie-Rose en Trudy leggen hun ruzie bij. Mario beslist om nu toch mee te gaan in de plannen van Mathias.

Aflevering 58 (#4461) - 4 november 2010

Mieke is bezorgd omdat Pieter nog altijd last heeft van zijn geblesseerde voet, maar hij wil toch naar Sevilla reizen voor de fysieke testen. Paul raadt de dansleraar aan om eerst een specialist te consulteren. Rita mag terug naar huis. Jan wil verhinderen dat zijn zus zich vermoeit, maar Dimi werkt niet echt mee met het gezeur over zijn kwaaltjes. Marie-Rose wil de hele familie uitnodigen om zich te verontschuldigen voor haar gedrag en ze vraagt hulp aan Jan. Anna blijft haar vertrek naar Benidorm uitstellen. June wil een weekendje weg met Peter, maar Louise is dan bij hen en Peter wil zijn dochter niet zomaar aan de kant schuiven.

Aflevering 59 (#4462) - 5 november 2010

Jan voelt zich geflatteerd omdat Marie-Rose hem als pater familias erkent en zijn hulp inroept bij de organisatie van het familiefeest. Linda daarentegen heeft haar twijfels aan de oprechtheid van Marie-Rose. Mieke mag een weekend voor Louise zorgen en ze besluit zich goed voor te bereiden op haar rol van babysitter. Tussen Hanne en Remko groeien de frustraties door hun beperkte financiële mogelijkheden. Rita lijkt weer de oude en ze hervat haar werk bij "Jan & Alleman". Pierrot wil Gerda aan een nieuwe job helpen. Mario mengt zich in de onderhandelingen over de verkoop van MVM.

Aflevering 60 (#4463) - 6 november 2010

Maarten kan er niet mee lachen dat Linda bij de politie klacht heeft ingediend voor geluidsoverlast tijdens de tweede Tropical Night. Voor Marie-Rose is het slikken dat Peter zijn dochtertje Louise voor het weekend naar Mieke heeft gebracht en niet naar haar. Bij Van den Bossche Electronics krijgt Peter het bewijs dat Bert nog geen haar veranderd is. Veronique komt te weten wat Mario en Mathias achter haar rug aan het bedisselen zijn. Tussen Hanne en Remko botert het niet meer zo goed sinds ze samenwonen. Ook de relatie van Mieke en Pieter staat onder druk.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.