FANDOM


Week 10

Week 11

Week 12

Aflevering 61 (#4464) - 8 november 2010

Marie-Rose kan dankzij de hulp van Jan toch een familiefeest organiseren. Maarten, die nog altijd boos is op Linda, begrijpt niet dat dit een prioriteit voor zijn vader is. Veronique apprecieert het dat Mario zijn werkgever Bruyninckx onder druk zet, maar ze hoopt dat dit voor haar ex geen negatieve gevolgen zal hebben. Pierrot probeert Gerda aan een nieuwe job te helpen. Rita is terug in het ziekenhuis opgenomen, maar ze is de vele onderzoeken meer dan beu. Peter heeft nog altijd niet beslist met welke klant hij in zee zal gaan: de klant die June aangebracht heeft of die van Bart en Bert.

Aflevering 62 (#4465) - 9 november 2010

June heeft het er knap lastig mee dat Peter nog steeds niet gekozen heeft voor de klant die zij heeft aangebracht. Ook Rita is het wachten in het ziekenhuis meer dan beu en overweegt om zich door een andere dokter te laten onderzoeken. Bruyninckx gaat niet in op het ultimatum van Mario en is enkel bereid om Marie-Rose extra bedenktijd te geven. Bert is er niet over te spreken dat Gerda aan de slag kan bij Van den Bossche Electronics. Jan stort zich op de voorbereidingen van het familiefeest. Veronique vindt de gang van zaken bij Van den Bossche Electronics schandalig en ze wil zich terug meer mengen in het familiebedrijf.

Aflevering 63 (#4466) - 10 november 2010

Veronique moet kiezen tussen MVM en Van den Bossche Electronics. Dat is op zich al moeilijk, maar het wordt nog moeilijker omdat haar beslissing gevolgen heeft voor de professionele toekomst van Mario. June ziet het niet zitten om naar het familiefeest te gaan na de aanvaring die ze met Bart, Bert en Veronique heeft gehad. Pieter zeurt Mieke de oren van het hoofd omdat hij nog altijd niet naar Sevilla kan reizen. Brenda kan maar weinig begrip opbrengen voor het ontslag van Bart. Ook Peter wil de beslissing van zijn neef niet zomaar aanvaarden. Rita mag het ziekenhuis verlaten, maar ze voelt zich nog niet optimaal. Bij ’Jan & Alleman’ lopen de zaken nog steeds niet goed.

Aflevering 64 (#4467) - 11 november 2010

Bert en Gerda zitten uitgerekend tijdens het verlengd weekend opgesloten bij Van den Bossche Electronics. Bij het afgraven van zijn pas aangekochte terreinen heeft Mathias een lijk ontdekt. Veronique vindt dit net iets te toevallig. Bart is zijn echtgenote dankbaar omdat ze hem zo goed begrijpt en hij doet zijn tienerdochter Hanne een opmerkelijk voorstel. Almaar minder klanten vinden de weg naar "Jan & Alleman". Rita vertelt dat ze zich beter voelt nu ze terug thuis is, maar dat is slechts schijn. Bovendien is ze erg teleurgesteld in Dimi. Peter wil zich diplomatisch opstellen in het conflict binnen het familiebedrijf. Pieter raakt almaar meer gefrustreerd omdat zijn blessure maar niet wil genezen.

Aflevering 65 (#4468) - 12 november 2010

Tot zijn grote frustratie zit Bert nog altijd met Gerda opgesloten in de kantoren van Van den Bossche Electronics. Pieters gezeur en kinderachtig gedrag werken Mieke danig op de zenuwen en ze gaat zich vragen stellen over haar relatie. Rita heeft veel last van de bijwerkingen van haar medicatie, maar toch wil ze de kuur blijven volgen. Linda is van mening dat het zo niet verder kan en ze gaat te rade bij Victor. Jan en Maarten slaan nu toch de handen in elkaar voor de voorbereidingen van het familiefeest. Mathias vreest dat zijn imago een deuk heeft gekregen nu er een lijk is gevonden op zijn terrein en deze houding is dan weer verdacht voor Veronique. Maarten probeert zo veel mogelijk tijd door te brengen met Roos, maar zowel Jan als Nico staan dit in de weg.

Aflevering 66 (#4469) - 13 november 2010

Bert en Gerda worden eindelijk uit hun benarde situatie bevrijd. Maarten krijgt de hulp van Roos bij de voorbereidingen van het familiefeest en in de keuken wordt er heen en weer geflirt. Linda maakt zich zorgen over het trage herstel van Rita, zeker omdat zij het familiefeest voor geen geld ter wereld wil missen. Marie-Rose daarentegen belt op het laatste nippertje af. Bert wil het ontslag van Bart bespreken.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.