FANDOM


Week 11

Week 12

Week 13

Aflevering 67 (#4470) - 15 november 2010

Maarten blikt met een warm gevoel terug op het familiefeest. Iedereen was lovend over zijn kookkunsten én Linda heeft gemerkt dat Roos iets voor hem voelt. Veronique vindt de knieval van haar moeder maar niets en ze stookt Trudy op. Bij "Jan & Alleman" gaan de zaken nog altijd slecht en Jan zoekt creatieve oplossingen om inkomsten te genereren. Peter wil dat Bart opnieuw voor Van den Bossche Electronics komt werken, maar hij weet niet of dit voor June een optie is na Barts dronkenmanspraat tijdens het familiefeest. Marie-Rose moet een definitieve beslissing nemen over de verkoop van MVM. Rita is nog altijd niet aan de beterhand en een definitieve diagnose blijft ook uit.

Aflevering 68 (#4471) - 16 november 2010

Marie-Rose is tevreden met de beslissing van Veronique en ze ziet de toekomst rooskleurig in. Pierrot voelt zich moreel verplicht om voor zijn zieke moeder te zorgen, maar hij vindt het moeilijk om op zijn werk voor lange tijd afwezig te zijn. Brenda wil niet dat haar man zich opzij laat schuiven door June. Peter gaat de confrontatie aan met Bert en ondertussen speelt Veronique het hard tegen Mathias. Mieke komt thuis ogen te kort. Ze moet er immers over waken dat Pieter voldoende rust en ondertussen moet ze babysitten op Louise. Remko gaat het samenwonen met Hanne met andere ogen bekijken.

Aflevering 69 (#4472) - 17 november 2010

Mathias slooft zich uit om duidelijk te maken dat hij alleen het beste voor heeft met MVM. Hij vindt het dan ook kwetsend dat hij nog altijd geassocieerd wordt met het lijk dat gevonden is op een van zijn terreinen. Rob denkt trouwens te weten over wie het gaat. Pierrot waakt er over dat zijn moeder niet meer meehelpt in het café, hoewel ze haar gedachten maar al te graag zou willen verzetten. Het gaat eindelijk beter met Pieters blessure en dat heeft een invloed op zijn humeur. Maarten bedankt Roos voor haar hulp tijdens het familiefeest.

Aflevering 70 (#4473) - 18 november 2010

Tijdens het babysitten maakt Pieter een verkeerde beweging, waardoor hij zich zwaar kwetst aan zijn achillespees. Zijn droom om in Sevilla te gaan wonen en werken, komt nu echt in het gedrang. Trudy is niet te spreken over de manier waarop Peter de laatste tijd met hun dochtertje Louise omgaat. Rob dringt bij Mathias aan om naar de politie te stappen met zijn vermoedens over de identiteit van het lijk dat is aangetroffen op zijn terrein. Rita is de bezorgdheid van haar familie beu en zeker die van haar moeder. Anna wil immers niet naar Benidorm terugkeren zolang ze niet met zekerheid weet dat alles goed gaat met haar dochter.

Aflevering 71 (#4474) - 19 november 2010

Trudy heeft genoeg van Marie-Roses wispelturige mening over haar nieuwe schoondochter June en ze neemt een drastisch besluit. Anna en Albert vertrekken nu toch terug naar Benidorm. Rita heeft immers beloofd om hen dagelijks op de hoogte te houden van haar toestand. Pieter voelt zich lusteloos na zijn operatie en hij maakt zich zorgen. Rita weet niet meer hoe ze moet omgaan met haar eigen onzekerheid en met het kinderachtig gedrag van Dimi. Linda doet mee aan een wedstrijd en Jan wil hun winstkansen vergroten om de hoofdprijs in de wacht te slepen. Mathias is nog altijd van plan om Francis uit te kopen, maar die geeft voorlopig niet toe aan de druk.

Aflevering 72 (#4475) - 20 november 2010

Mieke spoort Dimi aan om zijn kwaaltjes met dokter Paul te bespreken. Peter gaat de confrontatie aan met Bart, die zo verplicht wordt om open kaart te spelen over zijn terugkeer naar Van den Bossche Electronics. Mieke ontmoet voor het eerst de moeder van Pieter. Louise vertelt aan June dat ze het spannend vindt om te verhuizen, maar ook dat ze haar oma zal missen. Marie-Rose van haar kant heeft het moeilijk met het feit dat Trudy en Louise elders gaan wonen. Pierrot heeft de zorg voor zijn moeder onderschat en hij is blij dat hij een dagje kan uitblazen in het studentenhuis.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.