FANDOM


Week 12

Week 13

Week 14

Aflevering 73 (#4476) - 22 november 2010

Pierrot wil zijn moeder overhalen om samen met hem een duet te zingen. Feit is dat de muzikale afleiding Rita deugd doet. Nu Mathias de aandelen van Francis in handen heeft, stort hij zich op de uitwerking van een nieuw businessplan. Hij wil Véronique van zijn goede bedoelingen overtuigen via Mario. De bemoeizucht van Maria werkt Mieke op de zenuwen. Leen is terug uit Spanje. Ze moet nu aan haar specialisatiejaren beginnen, maar ziet op tegen de confrontatie met Victor. Nico wil actie ondernemen om zijn muzikale carrière nieuw leven in te blazen. Trudy verdenkt er June van dat ze Louise tegen haar opzet.

Aflevering 74 (#4477) - 23 november 2010

Rita is het beu dat ze niet op Dimi kan rekenen, zelfs niet nu ze de resultaten van de bijkomende onderzoeken krijgt. Leen blijft weigeren om in het studentenhuis een kamer met Evy te delen. Linda denkt een oplossing te hebben voor dit probleem. Leen weet ook nog altijd niet welke specialisatie ze wil volgen en ze vraagt dokter Paul om advies. Mieke is blij dat ze nog eens alleen is met Pieter, al duurt dit niet lang. Hanne krijgt een geheimzinnig smsje van Remko.

Aflevering 75 (#4478) - 24 november 2010

Mieke ergert zich hoe langer hoe meer aan haar betweterige schoonmoeder. Brenda kan voor het weekend naar Genève, waar de verkiezing van de verkoper van het jaar doorgaat. Ze wil dat Bart meegaat zodat ze wat quality time kunnen hebben. Hanne worstelt ondertussen met het sms-je van Remko. Evy en Nico zijn na de zoveelste dvd-marathon in slaap gevallen in de zetel, waardoor Leen een rustige nacht heeft gehad in Evy’s kamer. Linda vindt het vreemd dat ze het luxueuze weekend niet heeft gewonnen, hoewel ze zeer dicht bij de schiftingsvraag zat. Bij "Jan & Alleman" werkt het geflirt van Maarten en Roos op de zenuwen van Nico.

Aflevering 76 (#4479) - 25 november 2010

Maria blijft er van overtuigd dat haar zoon Pieter opnieuw zijn danscarrière zal kunnen oppikken. Marie-Rose is heel enthousiast over de nieuwe start van MVM. Veronique ziet het helemaal zitten om twee jobs te combineren en ook bij Van den Bossche valt dit in goede aarde. June vormt de uitzondering want zij verwacht negatieve inmenging. Bart laat het liefdesgeluk van zijn dochter voorgaan op een romantisch weekendje weg met Brenda. Leen kan maar niet beslissen op welke afdeling ze stage wil gaan lopen. Rob wil Rita graag een bezoekje brengen, maar Dimi is hier niet voor te vinden. Mathias is nog altijd bang voor de gevolgen als hij naar de politie zou stappen met informatie over het gevonden lijk.

Aflevering 77 (#4480) - 26 november 2010

Jan heeft er veel voor over om de ruzie met Linda bij te leggen. Victor ergert zich mateloos aan de nieuwe stagiair-internist. Maarten wil absoluut zijn mannelijkheid bewijzen door revanche te nemen voor het fiasco aan de flipperkast. Maria werkt Mieke danig op de zenuwen, maar Pieter wil dit niet inzien. Mieke speelt nochtans open kaart over haar gevoelens. Rita bereidt zich voor op een zoveelste onderzoek en opnieuw staat Dimi haar niet bij. Leen heeft het gevoel dat ze alleen nog maar pech heeft gehad sinds haar terugkeer uit Spanje. Hanne en Remko genieten van een romantisch weekendje.

Aflevering 78 (#4481) - 27 november 2010

Marie-Rose is er trots op dat haar twee kinderen samen de zaak van hun vader zo groot mogelijk willen maken. Bart krijgt een vreemd telefoontje van Remko’s vader, waardoor hij zich meteen grote zorgen gaat maken. En zeker als hij merkt dat Hanne haar gsm niet bij heeft. Jan wil via Mieke te weten komen wanneer Linda een weekend niet moet werken, maar hij wil niet zeggen waarom. Maria blijft zich bemoeien met de gang van zaken in Miekes leven. Leen gaat door een moeilijke periode. Maarten maakt er Nico attent op dat hij de laatste tijd wel veel aandacht heeft voor Evy.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.