FANDOM


Week 16

Week 17

Week 18

Aflevering 97 (#4500) - 20 december 2010

Evy weet niet waar ze het heeft wanneer Serge aan haar huisgenoten opbiecht dat hij in de gevangenis heeft gezeten. Pierrot wil weten wat Serge mispeuterd heeft, maar Evy snoert hem meteen de mond en vraagt zich luidop af waar de sociale Pierrot naartoe is. Ook Leen wordt op haar plaats gezet. Hanne krijgt eindelijk nieuws van Remko. Jan wil besparen op energie en wisselt alle lampen door peertjes in het appartement, waardoor hij en zijn gezin letterlijk niet kunnen zien wat ze eten. De gerechten die Louise bij haar papa en June moet eten, zorgen dan weer voor ergernis bij Trudy. Maarten polst bij Roos of ze een relatie met hem ziet zitten.

Aflevering 98 (#4501) - 21 december 2010

Hanne is kapot van de breuk met Remko. Brenda weet dat haar tienerdochter haar nu nodig heeft en last een congres in Genève af. Meer zelfs, ze overweegt om al haar fitcenters van de hand te doen. Nico en Evy slagen in hun plannetje om Leen om de tuin te leiden. Mieke lanceert bij Pieter het idee om bij “Jan & Alleman” een feest te geven voor haar verjaardag en ze rekent op hem om alles te organiseren. Zijn moeder Maria is hier niet over te spreken en vermoedt een dubbele agenda van haar schoondochter in spe. Evy moedigt Serge aan om samen pinten te gaan pakken, maar hij wil eerst werk vinden.

Aflevering 99 (#4502) - 22 december 2010

Leen begint te vermoeden dat haar huisgenote Evy biseksueel is en ze hoopt meer te weten te komen van Pierrot en Maarten. Jan wil nog altijd beknibbelen op de uitgaven en hij gaat nu zelfs met Linda mee naar de winkel. Maria is er niet over te spreken dat Pieter zijn oefeningen verwaarloost om het verjaardagsfeest van Mieke te organiseren. Evy drijft de druk op Serge op om werk te zoeken. Roos geeft Maarten signalen dat ze een vaste relatie wel ziet zitten. Trudy is woest omdat Louise koffie heeft geproefd bij Peter en June.

Aflevering 100 (#4503) - 23 december 2010

Leen herinnert Serge aan hun afspraak om snel werk te maken van een eigen studio, maar dan moet hij natuurlijk eerst een job vinden. Met de hulp van Pierrot lijkt dit in een stroomversnelling te komen. Louise vertelt aan haar mama dat ze een feestje met haar papa, June, Mathias en oma wil voor haar kerst. Rita heeft met Rob en Jan en met Marie-Rose en Leen een ernstig gesprek over Dirk, de biologische vader van Pierrot.

Aflevering 101 (#4504) - 24 december 2010

Trudy houdt bij Peter en June een pleidooi om toch naar het kerstfeest bij Marie-Rose te gaan zodat de grootste wens van Louise gerealiseerd kan worden. Ondertussen nodigt Veronique Bert uit. Bij “Jan & Alleman” hebben Rob en Mathias een geheime meeting over het lijk dat op de terreinen is gevonden. Veronique geeft haar broer het rapport van haar doorlichting van Van den Bossche Electronics. Evy wordt bij “Jan & Alleman” benaderd door een student criminologie. Anna verplicht haar zoon om de ruzie met Marie-Rose bij te leggen.

Aflevering 102 (#4505) - 25 december 2010

Marie-Rose geeft Anna en Albert verslag over haar gesprek met Jan, dat geen vrede heeft opgeleverd. Linda en Jan brengen in het café alles in orde voor het kerstfeest. Er staat nauwelijks iets op het menu, maar Maarten zoekt en vindt hiervoor een creatieve oplossing. Linda en Mieke worden opgeroepen om te gaan werken. Blijkt dat er verschillende slachtoffers van een voedselvergiftiging zijn binnengebracht op de spoedafdeling. In de villa van Marie-Rose is er ondertussen een uitgebreid feestmaal, dat geserveerd wordt door het personeel van de traiteur. Hanne wil Remko bewijzen dat ze hem nog altijd graag heeft, maar hij duwt haar weg.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.