FANDOM


Week 17

Week 18

Week 19


Aflevering 103 (#4506) - 27 december 2010

Marie-Rose maakt zich zorgen over Mathias, omdat hij bleekjes ziet en afwezig is. Hij heeft dan ook veel te verliezen als Rob bij zijn plan blijft om naar de politie te stappen. Serge is terug van de eerste buitenlandse rit die hij voor Van den Bossche Electronics heeft gereden. Veronique bekijkt ondertussen samen met Peter en June hoe het elektronicabedrijf sterker kan worden gemaakt: fusioneren of inkrimpen. Leen voelt zich hoe langer hoe ongemakkelijker als ze alleen is met Evy.

Aflevering 104 (#4507) - 28 december 2010

Serge is gepromoveerd tot privéchauffeur van Peter en moet hem naar Frankrijk brengen. De rit verloopt echter niet rimpelloos. Ondertussen voert June verkennende gesprekken met het bedrijf waarmee Van den Bossche Electronics zou kunnen fusioneren. Bert vermoedt een complot en alarmeert Veronique. Hanne heeft over Remko gedroomd en is er nog meer van overtuigd dat hij nog altijd van haar houdt. Rita voelt zich beter en stelt Dimi voor om samen te gaan wandelen. Maar zoals zo vaak de laatste tijd heeft hij andere plannen.

Aflevering 105 (#4508) - 29 december 2010

Peter heeft bij de politie aangifte gedaan over de kogel die de garagist in de klapband heeft gevonden. Leen drijft Serge zover tot hij aan Niko en haar vertelt voor welk misdrijf hij in de cel heeft gezeten. Maarten en Roos besluiten Remko en Hanne een extra zetje te geven en ze lokken hen allebei naar "Jan & Alleman". Veronique is tegen een fusie omdat Van den Bossche Electronics dan zijn naam verliest en ze zoekt een andere manier om te besparen zonder medewerkers aan de deur te moeten zetten.

Aflevering 106 (#4509) - 30 december 2010

Leen wil niet met een bijna-moordenaar onder hetzelfde dak leven, maar zowel Pierrot als Nico zijn van mening dat Serge een tweede kans verdient. En Evy is er rotsvast van overtuigd dat Serge geen gevaar vormt. Peter geeft aan zijn moeder toe dat hij Louise liever naar het creakamp stuurt dan bij haar te laten, enkel en alleen om problemen met Trudy te vermijden. Pieter mag in het ziekenhuis de gips van zijn voet laten verwijderen. Maria is in de zevende hemel en windt er geen doekjes om dat ze verwacht dat hij snel opnieuw begint te dansen, maar dat is buiten de krukken en het advies van dokter Paul gerekend. June en Veronique verschillen van mening over de manier om de toekomst Van den Bossche Electronics veilig te stellen, maar het is Peter die het laatste woord heeft.

Aflevering 107 (#4510) - 31 december 2010

Mieke dringt bij Pieter aan om niet koppig te blijven en contact op te nemen met zijn moeder, die gisteren boos is weggegaan. Het is hierdoor ook niet duidelijk of Maria bij hen oudejaarsavond zal komen vieren. In het studentenhuis plannen Evy, Pierrot en Nico last minute nog een party om de overgang van oud naar nieuw in te zetten. Anna en Albert willen het rustig houden. De muren van de villa komen op Marie-Rose af en ze wil haar interieur een facelift geven. Trudy raadt haar aan om dit volgens de regels van de feng shui te doen. Peter deelt zijn naaste medewerkers zijn beslissing mee om Van den Bossche Electronics meer rendabel te maken. Zowel June als Veronique zitten op het puntje van hun stoel, want het is één van hun voorstellen dat gerealiseerd zal worden.

Aflevering 108 (#4511) - 1 januari 2011

Het zit June hoog dat Peter haar voorstel om Van den Bossche te fusioneren niet heeft doorgevoerd en het outsourcingplan van zijn zus gaat volgen. Voor June is het nu duidelijk dat ze niet functioneert in een familiebedrijf en ze besluit ontslag te nemen. Maria verplicht Pieter zelfs op nieuwjaarsochtend om dansoefeningen te doen en ze negeert Mieke volledig. In Leuven is Leen verdwenen nadat ze haar cadeautje van Evy heeft gekregen. Hanne en Remko zijn terug stapelverliefd. Pierrot bespreekt met Nico zijn twijfels of hij al dan niet contact moet zoeken met zijn biologische vader. Veronique heeft een duidelijke opdracht voor Bert.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.