FANDOM


Week 20

Week 21

Week 22

Aflevering 121 (#4524) - 17 januari 2011

Bert wil eerherstel en probeert dat af te dwingen met het dreigement om zijn complottheorie aan de grote klok te hangen bij Supply Logistics. Dit keer laat Peter zich niet in de luren leggen. Mieke krijgt bijna een hartaanval wanneer haar vader vertelt dat hij het verwenarrangement heeft geannuleerd. Peter polst bij June hoe ze er tegenover staat om samen een kind te krijgen. Linda stelt Jan voor om er samen een dagje op uit te trekken, maar hij heeft een andere prioriteit. Mieke verklapt aan Rita waar Dimi altijd naartoe vlucht.

  • Laatste aflevering met Kurt De Meuter (Hotelmanager)

Aflevering 122 (#4525) - 18 januari 2011

Peter is in de wolken omdat June de deal met Supply Logistics gered heeft en hij probeert haar nogmaals te overtuigen haar ontslag in te trekken. Hij trekt ook de verplichte vakantie van Bert in, maar die is vastbesloten het spel hard te spelen. Dimi maakt indruk op Rita met zijn werk als Pimi en ze ziet hem nu nog liever. Maarten is jaloers op de ontluikende romance van Roos en Nico, en hij kan het niet laten giftige opmerkingen te maken. Brenda krijgt een intrigerende mail van een concurrerende fitnessketen.

Aflevering 123 (#4526) - 19 januari 2011

Trudy is van mening dat Louise niet genoeg regelmaat heeft bij Peter en June, en ze sommeert haar ex-man naar de villa. Daar zijn de verbouwingswerken volop aan de gang en Marie-Rose verplicht Mathias om samen accessoires te gaan uitkiezen in de interieurwinkel. Brenda weet niet wat ze kan verwachten van haar afspraak met Body Balance, een concurrerende fitnessketen. Rita krijgt een telefoontje van het ziekenhuis met de datum van de operatie. Dimi maakt zich zorgen en wil van dokter Praet weten wat er mis zou kunnen gaan.

Aflevering 124 (#4527) - 20 januari 2011

Brenda volgt de raad van Bart op en ze speelt Body Balance en Worldwide Wellness tegen mekaar uit. Ze voelt zich hier echter niet goed bij. Maarten houdt bij zijn vader een pleidooi om snel nieuwe dingen in het café te organiseren om geld in het laatje te brengen. Jan schudt meteen enkele ideeën uit zijn mouw, die stuk voor stuk afgeketst worden. Mathias en zijn advocate moeten zich terug melden op het politiekantoor voor een ondervraging over drugshandel. Maarten bekent aan Evy dat hij het moeilijk heeft met de romance van Roos en Nico. Leen krijgt voortdurend rare Engelstalige telefoontjes.

Aflevering 125 (#4528) - 21 januari 2011

Pierrot heeft ontdekt waar zijn biologische vader werkt en besluit hem op te zoeken. Evy juicht dit toe, maar Nico vindt het een belachelijk plan. Remko is in de wolken omdat hij zich terug kan inschrijven aan de universiteit. Maarten organiseert in allerijl een schaaktornooi bij "Jan & Alleman", want Leen wil alleen maar morgenavond de wedstrijd voor haar rekening nemen. Jan wil dat zijn dochter goed voorbereid aan de start verschijnt en ontpopt zich als haar trainer.

Aflevering 126 (#4529) - 22 januari 2011

Pierrot brengt bij Evy en Nico verslag uit over de ontmoeting met zijn biologische vader. Victor Praet heeft het gehad met de arrogante houding en incompetentie van stagiair-internist Benny en ontslaat hem op staande voet. Linda en Mieke beramen een plannetje om Victor naar het schaaktornooi bij "Jan & Alleman" te lokken. Albert weet dat Anna niets liever wil dan dicht bij haar familie zijn, maar hij wil terugkeren naar Benidorm. Hij zoekt creatieve manieren om Anna te overtuigen hem naar Spanje te volgen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.