FANDOM


Week 27

Week 28

Week 29

Aflevering 163 (#4566) - 7 maart 2011

Marie-Rose maakt zich zorgen over Mathias omdat hij de laatste tijd voortdurend het huis uitvlucht en geregeld te diep in het glas kijkt. Linda zorgt er voor dat Hanne en Remko met mekaar praten over hun diepste gevoelens. Bij Van den Bossche Electronics heeft Peter een moeilijk gesprek met Bart over zijn toekomst als hoofd van de research na klachten van de ingenieurs. Mieke weet niet wat ze moet doen wanneer de geschorste dokter Paul haar een sms stuurt met de boodschap dat hij haar wil zien.

Aflevering 164 (#4567) - 8 maart 2011

In het ziekenhuis krijgt patiënte Sabine het goede nieuws dat ze fysiek helemaal hersteld is, maar toch wil Victor Praet haar niet naar huis laten gaan. Eerst moet er een gesprek met een psychiater komen. Veronique waarschuwt Mathias dat het vijf voor twaalf is en dat hij aan haar moeder moet bewijzen dat ze belangrijker is dan zijn werk. Bij Van den Bossche Electronics gaat er een moeilijke vergadering door met Bart en de ingenieurs. Het vertrouwen tussen de twee partijen is zoek en Peter beseft dat hij een moeilijke knoop moet doorhakken. Nu het vakantie is, mag Louise van haar mama bepalen wat ze gaan doen.

Aflevering 165 (#4568) - 9 maart 2011

Bij het verlaten van het ziekenhuis is Sabine haar dagboek vergeten. Mieke vindt het schrift waarin Sabine in geuren en kleuren haar obsessie voor dokter Paul beschrijft en brengt het naar Victor Praet. Peter wil dat Bart enkele weken rust neemt en dan zijn oude job opneemt bij Van den Bossche Electronics. Jan en de bomma nemen Peter deze beslissing niet in dank af. Maarten wil de voorzitter van de seniorenclub overhalen om een bal te organiseren bij “Jan & Alleman”. Rita heeft terug een afspraak met de privédetective, die haar ex-man Dirk aan het volgen is.

Aflevering 166 (#4569) - 10 maart 2011

Marie-Rose en Mathias gaan vanavond naar de musical Chicago kijken. Het staat Dimi niet aan dat Rita in het verleden en het leven van haar ex-man Dirk laat wroeten en hij waarschuwt haar dat ze er alleen een financiële kater aan zal overhouden. De bomma houdt bij Peter het zoveelste pleidooi om Bert terug in dienst te nemen als hoofd van de research. Dokter Paul is terug aan het werk in het ziekenhuis. Pierrot gaat de confrontatie aan met zijn moeder.

Aflevering 167 (#4570) - 11 maart 2011

Pierrot blijft er Nico van verdenken zijn doen en laten door te vertellen aan Rita. Marie-Rose en Veronique zijn samen naar de musical Chicago gegaan en ze hebben een fantastische avond gehad. Mathias en Mario luchten hun hart tegen mekaar over de problemen die ze met hun partners hebben. De bomma zoekt Peter op kantoor op en dringt aan om Bert zijn job terug te geven. Louise vraagt aan haar oma of ze terug bij haar mag komen wonen. Bart beseft dat hij bij zijn dochter een en ander goed te maken heeft en hij maakt een afspraak met Remko.

Aflevering 168 (#4571) - 12 maart 2011

Trudy beschuldigt er haar ex-schoonmoeder en Peter van Louise op te stoken en ze overweegt een einde te maken aan het co-ouderschap. De bomma kookt haar beroemd stoofvlees voor de familie en ze nodigt ook Bert en Mathias uit. Maarten zoekt een deejay om te spelen tijdens het seniorenbal. Nico noteert minutieus het doen en laten van Pierrot. Rob vertelt aan Peter dat hij het niet zitten om een cursus aan de universiteit te gaan volgen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.