FANDOM


Week 31

Week 32

Week 33

Aflevering 187 (#4590) - 4 april 2011

Rita laat haar tranen de vrije loop wanneer Pierrot haar verzekert dat hij voor haar kiest. Bij "Jan & Alleman" zijn de senioren teleurgesteld omdat Roos niet van de partij is om hen te bedienen. Haar vervangster Rita vinden ze best sympathiek, maar enkele jaren te oud. Louise klaagt tegen haar papa en June over de strenge huisregels van haar mama. Peter zijn hart breekt en hij besluit de klachten van zijn dochtertje met Trudy aan te kaarten. Veronique kan het niet laten om tijdens de cruise te werken, met als gevolg dat Mario samen met landgenoot Willy de cocktailbar onveilig maakt. Bart verneemt nu pas dat er een wake is voor Brenda.

Aflevering 188 (#4591) - 5 april 2011

Roos wil van Maarten weten of seniorenbals organiseren hem voldoening geeft. Of heeft hij andere dromen voor de "Jan & Alleman"? Jan is van mening dat Roos verplicht moet worden om haar opzegtermijn uit te doen. Trudy heeft het in haar hoofd gestoken dat Victor bang voor haar is en ze wil hierover zekerheid hebben. Anna vindt dat Hanne haar papa moet uitnodigen voor de wake van Brenda. Veronique loopt niet hoog op met Willy, de Vlaming met wie Mario op de cruise bevriend is geraakt.

Aflevering 189 (#4592) - 6 april 2011

Mario krijgt de hulp van Willy bij de organisatie van de romantische verrassing voor Veronique. Roos heeft Maarten doen inzien dat zijn ambities hoger liggen dan bij "Jan & Alleman" en hij geeft zijn ontslag. De seniorenclub wordt daar het eerste slachtoffer van, want Jan kan de zaak niet in zijn eentje runnen. Trudy slaat in paniek als blijkt dat Louise spoorloos verdwenen is. Peter gaat meteen tot de actie over en doet aangifte bij de politie.

Aflevering 190 (#4593) - 7 april 2011

Trudy is razend omdat Louise zich verstopt had, maar het dringt nu wel tot haar door dat het meisje een eigen plekje nodig heeft. Mario en Veronique genieten van hun romantische avond op het onbewoond eiland, tot blijkt dat het schip is weggevaren. Feit is dat het koppel voor de ultieme relatietest staat. Bert blijft hopen dat Lisa naar de wake zal komen.

Aflevering 191 (#4594) - 8 april 2011

Evy heeft er haar plezier in om Rob te plagen over zijn goeie band met de knappe studente Cynthia. Trudy en Mieke beloven aan Louise dat ze het rommelhok zullen ombouwen tot een kamer voor haar. June krijgt het bericht dat de Libiër niet te vertrouwen is, maar feit is dat Van den Bossche Electronics geld nodig heeft. Hanne vraagt aan Maarten om de catering te verzorgen op de wake en dat brengt hem op een idee. Veronique komt alleen thuis van de cruise...

Aflevering 192 (#4595) - 9 april 2011

Vandaag gaat de wake door voor Brenda en Michaël, het zoontje van Bert,. Anna wil dat Véronique ook aanwezig is, maar zij is in de war door Mario's verdwijning. Louise is dolblij dat de berging in een slaapkamer voor haar zal worden getransformeerd en ze hoopt vurig dat de werken snel van start gaan. Ook Dirk is ongeduldig en neemt zich voor om naar de States terug te keren als Pierrot niet snel van zich laat horen. Maarten en Roos nemen een beslissing over hun professionele toekomst.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.