FANDOM


Week 32

Week 33

Week 34

Aflevering 193 (#4596) - 11 april 2011

Bert begrijpt de negatieve reacties na de wake niet en hij doet zijn beklag bij Anna. Marie-Rose is op de wake te weten gekomen dat Mathias regelmatig een glas gaat drinken in de "Jan & Alleman" en ze heeft daar enkele vragen over. Mathias is van mening dat er een nieuwe ontwerper voor MVM moet gezocht worden en ondertussen polst Veronique bij haar broer of ze aan de slag kan bij Van den Bossche Electronics. Trudy heeft een nieuw plannetje om Victors aandacht op te eisen.

Aflevering 194 (#4597) - 12 april 2011

Victor Praet heeft totaal anders gereageerd dan Trudy had ingeschat. Veronique ontvangt een brief van Mario en ontdekt zo dat hij in Italië vertoeft. Mathias denkt meteen aan de praktische kant van Mario’s afwezigheid en hij wil werk maken van de zoektocht naar een nieuwe ontwerper. Maarten en Roos brainstormen over het concept van hun nieuwe zaak. Hanne is zowat de enige Van den Bossche die Bert nog een kans wil geven. Peter en Bart zullen Trudy helpen om de berging om te tunen in een leuke meisjeskamer voor Louise.

Aflevering 195 (#4598) - 13 april 2011

Peter en Bart maken hun opwachting in het appartement van Mieke om de berging te transformeren in een kamertje voor Louise. Trudy kan door hun aanwezigheid haar gedachten verzetten, want ze zit er toch wel mee dat ze ontslagen is. Jan gelooft niet in de slaagkansen van Maartens nieuwste project. Bij MVM zorgt Veronique er voor dat de zaken blijven draaien en dat terwijl Mario nog altijd in Italië verblijft. Marie-Rose is het gestook van Rita tegenover Mathias beu en ze maakt haar opwachting in de "Jan & Alleman".

Aflevering 196 (#4599) - 14 april 2011

Marie-Rose en Rita hebben grote ruzie gemaakt in de "Jan & Alleman". Mathias wil het fijne van de jarenlange vete tussen de twee dames weten en ondertussen probeert Anna hen te verzoenen. Veronique zal zelf de stoffen zoeken voor de laatste ontwerpen van Mario. Peter en June maken zich klaar voor de elektronicabeurs. Bart en zijn dochter Hanne hebben zich verzoend, maar het broze gezinsgeluk is alweer in gevaar.

Aflevering 197 (#4600) - 15 april 2011

Bart verscheurt de brief van privédetective Lits en dat stemt Hanne zeer gelukkig. Veronique merkt dat het niet zo eenvoudig is om stoffen te selecteren en Mathias dringt aan dat ze of de hulp inroept van Mario of een nieuwe ontwerper zoekt. Trudy vindt het vreemd dat ze haar ontslagbrief nog niet heeft ontvangen en ze besluit Victor Praet om uitleg te vragen. Evy confronteert Pierrot met het feit dat hij Dirk niet meer onder ogen durft te komen.

Aflevering 198 (#4601) - 16 april 2011

Veronique onthult eindelijk aan haar zoontje dat zijn papa in Italië verblijft. Zodra Cedric van de schok bekomen is, staat hij er op om met Mario te bellen. Bart wil een verrassingsfeest organiseren voor de achttiende verjaardag van Hanne en hij nodigt alvast de familie uit. Bert is de enige die niet welkom is. Dimi dringt bij Rita aan om Pierrot de waarheid te vertellen over de resultaten van Lits’ schaduwopdracht. Maarten en Roos hebben beslist om hun boterham te verdienen met het leveren van broodjes aan huis.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.