FANDOM


Week 4

Week 5

Week 6

Aflevering 25 (#4428) - 27 september 2010

Mieke raakt steeds meer vermoeid door de dubbele shiften die ze draait op de spoedafdeling. Haar vriend Pieter vindt dat het zo niet verder kan. Tijdens de shiatsumassage bij haar ex-schoonmoeder lucht Trudy haar hart. Marie-Rose begrijpt haar helemaal en doet haar een voorstel. Nico kijkt er niet naar uit dat Anna en Albert in het studentenhuis komen logeren en hij eist een tegenprestatie van Pierrot. De sfeer bij Van den Bossche Electronics is relax nu June en Peter op huwelijksreis zijn. Mathias komt terug langs bij Marie-Rose om haar te helpen met de verkoop van MVM.

Aflevering 26 (#4429) - 28 september 2010

Bert voelt zich eenzaam in zijn grote huis en hij zoekt toenadering tot de familie. Niet iedereen reageert positief. Langs de andere kant maakt Bert van de afwezigheid van June gebruik om haar professionaliteit in vraag te stellen bij Veronique en Marie-Rose. Hanne vertelt haar ouders dat ze bij Remko intrekt zolang hij nog in Vlaanderen is. Voor Brenda en Bart is het slikken dat Hanne het ouderlijk nest verlaat. Mieke wordt in het ziekenhuis door Paul op de vingers getikt, na klachten van Victor over de slechte service op haar afdeling.

  • Eerste aflevering met Muriel Bats (Paula).

Aflevering 27 (#4430) - 29 september 2010

Pieter heeft een fijne avond doorgebracht bij Bert, maar dat neemt niet weg dat hij een probleem blijft hebben met de dubbele shiften die Mieke draait in het ziekenhuis. Linda vindt het ook tijd om Victor in te lichten over Morganes verdwijning. Hanne en Remko willen optimaal genieten van hun laatste weken samen. Ze is zo verliefd dat ze haar belofte vergeet om haar ouders op de hoogte te houden over haar doen en laten. In het studentenkot ergert Anna zich blauw aan Nico’s gebrek aan manieren. In Egypte probeert Peter zijn echtgenote te overtuigen om te gaan duiken.

Aflevering 28 (#4431) - 30 september 2010

Brenda en Bart zijn ongerust omdat Hanne nog altijd niets van zich heeft laten horen en ze alarmeren de familie. Ook Hannes beste vriendin, Helen, wordt opgetrommeld. Mieke en Pieter gaan ondertussen op zoek naar Morgane, maar voorlopig zonder resultaat. Hun relatie begint te lijden onder Miekes bezorgdheid om haar beste vriendin. Veronique is geïrriteerd omdat Trudy en Louise opnieuw in de villa komen wonen zonder dat haar mening is gevraagd. Marie-Rose is kwaad omdat Peter haar nog niet heeft gebeld sinds hij op huwelijksreis is vertrokken.

Aflevering 29 (#4432) - 1 oktober 2010

Jan maakt zich zorgen over zijn oudste dochter en hij praat met haar over haar over de dubbele shiten die ze draait om de afwezigheid van Morgane te maskeren. Mieke lijkt wel oren te hebben naar de argumenten, tot Jan verklapt dat Pieter bij hem en Linda zijn beklag heeft gedaan. Bart en Brenda zijn het niet eens over de manier waarop ze Hannes tegendraadse gedrag moeten aanpakken. Maarten vindt het onbegrijpelijk dat Rita de kans aan zich laat voorbijgaan om een wereldreis te maken met Dimi. Marie-Rose is blij met het telefoontje van Peter, die nog altijd op huwelijksreis is in Egypte. Veronique wil weten wie haar aanbidder is en belt hem op.

Aflevering 30 (#4433) - 2 oktober 2010

Marie-Rose staat doodsangsten uit sinds ze weet dat Peter van plan is om in Egypte te gaan duiken. Ze overweegt zelfs om de politie te alarmeren. Veronique ergert zich aan de overdreven bezorgdheid van haar moeder en probeert met haar te praten over de unieke professionele kans die Mario heeft gekregen. De ontwerper twijfelt echter of zijn toekomst in Italië ligt en hij vraagt de familie om raad. In "Jan & Alleman" lucht Bert zijn hart bij de bomma over zijn angsten en eenzaamheid. Bart en Brenda besluiten een toegeving te doen aan Hanne om de sfeer in huis te verbeteren.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.