FANDOM


Week 6

Week 7

Week 8

Aflevering 37 (#4440) - 11 oktober 2010

Veronique krijgt het ondanks haar allergie niet over haar moederhart om Cedrics kat weg te doen. Rita vertelt aan haar broer dat ze haar deel van het café aan Bert gaat verkopen, zodat ze zonder kopzorgen met Dimi op wereldreis kan vertrekken. Louise vindt het niet leuk dat ze van June geen televisie mag kijken en het meisje probeert haar mama en papa te bespelen. Hanne is nog altijd niet naar huis gekomen. Anna geeft ongevraagd haar mening over de spanningen tussen Peter en zijn moeder. June heeft een probleem met bepaalde beslissingen die bij Van den Bossche Electronics zijn genomen tijdens haar verblijf in Egypte.

Aflevering 38 (#4441) - 12 oktober 2010

Peter en Trudy zitten op dezelfde lijn wat betreft de straf die Louise van June heeft gekregen. Zelfs Marie-Rose lijkt bij te draaien. Cedrics kat blijft ondertussen voor problemen zorgen. Pieter en Mieke zetten de stap om te gaan samenwonen net op het moment dat Morgane een teken van leven geeft. Ter voorbereiding van hun wereldreis hebben Rita en Dimi een uitgebreid bloedonderzoek laten doen en Rita’s afwijkende bloedwaarden zorgen voor ongerustheid. Bij Van den Bossche Electronics is de sfeer gespannen wanneer Veronique door Peter op de rooster wordt gelegd over haar inmenging tijdens zijn afwezigheid. Bert lijkt echter niet van plan om zijn strategie aan te passen.

Aflevering 39 (#4442) - 13 oktober 2010

Bart is het beu dat Hanne van huis wegblijft zonder te verwittigen en hij wil ingrijpen. Bert zoekt steeds vaker contact met Mieke en ze vermoedt dat hier meer achter zit dan eenzaamheid. Pieter krijgt een unieke kans en is door het dolle heen. Niko en Albert slaan de handen in elkaar met als doel Anna overtuigen om snel naar Benidorm terug te keren. June maakt zich zorgen over haar positie bij Van den Bossche Electronics en Bart is van mening dat zijn werk onvoldoende wordt geapprecieerd. Pierrot komt te weten dat zijn moeder in het ziekenhuis ligt...

  • Laatste aflevering met Muriel Bats (Paula).

Aflevering 40 (#4443) - 14 oktober 2010

Maarten ziet zijn plannen om het café om te vormen tot een stijlvolle brasserie gedwarsboomd. Tante Rita ligt immers nog altijd in het ziekenhuis en haar hoofd staat nu niet naar een verkoop van haar aandeel in "Jan & Alleman". Maarten is echter niet van plan om zijn droom op te geven en hij voert de druk op. Bart jaagt zich meer en meer op in de situatie met Hanne en Remko en hij ergert zich blauw aan de laksheid van Remko’s ouders. Pieter kan het goed vinden met Bert en hij aanvaardt met de glimlach de raad die hij krijgt over het samenwonen met een Van den Bossche. Anna heeft het plannetje van Albert en Nico door.

Aflevering 41 (#4444) - 15 oktober 2010

Marie-Rose blijft de telefoontjes van Mathias negeren, maar hij wil weten waar hij staat en neemt het heft in handen. Pieter kan in de dansschool van Sevilla aan de slag gaan en hij vraagt aan Mieke om met hem naar Spanje te verhuizen. Zij twijfelt of ze dit avontuur wil aangaan en spreekt met Brenda af bij "Jan & Alleman" zodat ze haar hart kan luchten. Bij Van den Bossche Electronics hebben Peter en Bert een zware discussie over loyaliteit. Hanne neemt op vraag van Remko eindelijk contact op met haar ouders, maar hun gesprek eindigt opnieuw in een bitsige ruzie. Marie-Rose geniet van de herstelde band met haar zoon.

Aflevering 42 (#4445) - 16 oktober 2010

Veronique heeft er een probleem mee dat haar moeder en Mathias terug een koppel vormen en maakt dit duidelijk door hem te negeren. Trudy daarentegen is oprecht blij dat haar ex-schoonmoeder de liefde heeft teruggevonden. Linda is blij verrast wanneer haar ex-collega Roos bij "Jan & Alleman" opduikt. Maarten en Nico hebben de knappe Roos meteen in het vizier. Pieter heeft nog altijd niet door dat Bert twee gezichten heeft en laat zich door hem inpakken. Bart maakt een afspraak met de vader van Remko om de relatie van hun kinderen te bespreken. June is op haar hoede wanneer Marie-Rose met Louise op bezoek komt en doet alsof er nooit ruzie is geweest.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.