FANDOM


Week 7

Week 8

Week 9

Aflevering 43 (#4446) - 18 oktober 2010

Trudy is niet te spreken over de nieuwe strategie van Marie-Rose om June een hak te zetten, vooral niet omdat Louise erbij betrokken wordt. Bart moet een moeilijke keuze maken, want de vader van Remko kan hem alleen maar spreken op hetzelfde moment dat Bart een vergadering met een belangrijke klant heeft. Veronique zoekt steun bij haar broer om hun moeder duidelijk te maken dat Mathias niet zuiver op de graat is, maar Peter houdt zich liever afzijdig. June vangt flarden op van een telefoongesprek tussen Bert en Veronique. Mieke blijft twijfelen of het wel een goed plan is om Pieter naar Sevilla te volgen. In het ziekenhuis wacht Rita met een bang hart het resultaat van de onderzoeken af.

Aflevering 44 (#4447) - 19 oktober 2010

Marie-Rose gebruikt haar reservesleutel om in de loft van Peter en June te poetsen én rond te neuzen. Dokter Paul brengt Rita het resultaat van de onderzoeken. Jan probeert op zijn manier Hanne te overtuigen om terug bij haar ouders te gaan wonen. June heeft het gevoel dat Bert en Bart een complot tegen haar smeden en ze doet haar beklag bij Peter. Anna wil nog niet terugkeren naar Benidorm en ze probeert zelfs op een goed blaadje te komen bij Nico. Remko’s vader maakt het hem moeilijk in de hoop dat hij alsnog naar Amerika vertrekt om er zijn studies verder te zetten.

Aflevering 45 (#4448) - 20 oktober 2010

Bart en Brenda zetten de grote middelen in om Hanne terug naar huis te brengen. Rita mag het ziekenhuis verlaten, maar ze moet een dieet volgen en haar levensstijl aanpassen. Pierrot besluit er op toe te zien dat zijn moeder zichzelf goed verzorgt. Marie-Rose wordt door Francis onder druk gezet om vandaag nog met de aandeelhouders te vergaderen over de verkoop van MVM. Voor Veronique is het uitgesloten dat Mathias aanwezig is op de meeting en ook zijn zeg mag doen. Roos vertelt in het café dat ze op zoek is naar een job. Nico denkt dat hij haar wel kan helpen.

Aflevering 46 (#4449) - 21 oktober 2010

June vindt het niet leuk dat haar schoonmoeder zich meer en meer met haar huishouden bemoeit en ze stelt zich vragen bij de oprechtheid van Marie-Rose. Peter gelooft echter dat zijn moeder wil helpen zonder bijbedoelingen. Evy maakt Pierrot duidelijk dat ze hem saai vindt sinds hij op het stadhuis werkt. Roos gaat aan de slag bij "Jan & Alleman". Maarten en Nico wedijveren om haar aandacht, maar Jan laat duidelijk merken dat hij boven hun haantjesgedrag staat. Mieke heeft Victor nog niet ingelicht over haar beslissing om Pieter te volgen naar Sevilla. De dansleraar heeft trouwens nog altijd veel last van zijn blessure. Gerda neemt Pierrot in vertrouwen over het probleem waarmee ze op het werk kampt.

Aflevering 47 (#4450) - 22 oktober 2010

Pierrot is niet van plan om te gaan werken zolang Gerda geen actie tegen onderneemt tegen de kerel die haar heeft lastiggevallen op het stadhuis. Evy verklaart Pierrot voor gek en Nico geeft hem de raad uit te zoeken wie er losse handjes heeft. Rita klaagt bij Jan dat Dimi haar ontwijkt sinds ze uit het ziekenhuis ontslagen is. Dat valt ook Rob en Linda op. Jan krijgt in het café een ambtenaar van de voedselinspectie over de vloer. Anna gaat helemaal op in haar missie om Nico de liefde te geven die hij vroeger heeft moeten missen. Bart heeft Hanne nu toch haar zin gegeven en Brenda denkt dat dit voorlopig de beste oplossing is.

Aflevering 48 (#4451) - 23 oktober 2010

Maarten zit in zak en as omdat zijn vader Roos heeft ontslagen na het bezoek van de voedselinspectie, maar Nico broedt al op een plannetje om haar terug te kunnen aanwerven. Marie-Rose en June kunnen elkaar niet uitstaan, maar toch gaan ze samen een dagje naar de wellness. Remko wil bewijzen dat hij op eigen benen kan staan en hij zoekt een studio voor hem en Hanne. Bert wil van Van den Bossche Electronics opnieuw een echt familiebedrijf maken en de familie dichter bij elkaar brengen. Bart komt te weten dat Brenda hun dochter financieel steunt. Pieters blessure wil maar niet genezen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.