FANDOM


Week 8

Week 9

Week 10


Aflevering 49 (#4452) - 25 oktober 2010

Bart haalt achter de rug van June een belangrijke deal binnen en Peter is hier niet mee opgezet. Bert begrijpt de houding van Peter niet en zoekt steun bij Véronique. Anna wil nog altijd niet terugkeren naar Benidorm, hoewel intussen alles in orde is met het alarmsysteem. Pieter wordt uitgenodigd in Sevilla voor een kennismakingsgesprek en enkele dansproeven, maar zijn blessure is nog niet voldoende genezen en dat begint ook bij Mieke te wegen. Nadat het plan van Nico door Jan werd afgeketst, komt Maarten met een nieuw idee voor de dag om de toekomst van "Jan & Alleman" veilig te stellen. Maarten blijft ook zijn best doen om indruk te maken op Roos. Mario is voor een paar weken in België en hij kan dus de beslissende aandeelhoudersvergadering van MVM bijwonen.

Aflevering 50 (#4453) - 26 oktober 2010

Het wordt tijd dat Marie-Rose een beslissing neemt over de verkoop van MVM. Véronique wil niet dat Mathias aanwezig is op de beslissende aandeelhoudersvergadering. Jan besluit de Night Tropicale een kans te geven. Maarten, Nico en Roos zijn vastbesloten om er een succes van te maken. June vertelt aan Peter waarom ze het belangrijke dossier waarmee Bart aan de slag ging zo lang heeft laten liggen. Pierrot vindt het verdacht dat Evi en Nico samen iets gaan drinken en al het mogelijke doen om te verhinderen dat hij meegaat. Marie-Rose vraagt June om raad over de verkoop van MVM.

Aflevering 51 (#4454) - 27 oktober 2010

De straatrace loopt voor Nico, Evy en Pierrot niet zo goed af. De bomma maakt zich zorgen als ze opmerkt dat hun bedden onbeslapen zijn. Voor Albert is dit de spreekwoordelijke druppel en hij wil nu echt wel terugkeren naar Benidorm, desnoods alleen. Na de beroerte van Rita wachten Jan, Dimi, Rob en Linda met een bang hart op de resultaten van de onderzoeken. Remko en Hanne willen doorgaan met hun plan om op eigen benen te staan, al loopt dat niet van een leien dakje. Marie-Rose blijft proberen om June rond haar vinger te winden. Trudy kan het niet meer aanzien en ze zoekt steun bij Véronique. Mieke begrijpt niet dat Pieter ondanks zijn blessure toch naar Sevilla wil vertrekken.

Aflevering 52 (#4455) - 28 oktober 2010

De verkoop van MVM is nog altijd niet rond en dat zint Bruyninckx niet. Ook Véronique vindt dat de verkoop te lang aansleept en ze hoopt dat Mario of Francis haar moeder een duwtje in de rug kan geven. Mathias kan het niet verdragen dat hij wordt zwart gemaakt. Pierrot maakt zich zorgen over zijn moeder en hij durft haar niet te vertellen waarom hij die bewuste nacht niet bereikbaar was. Hij krijgt bovendien de opdracht om de bomma in te lichten over wat er echt gaande is met zijn moeder. En dat terwijl Anna net van plan was om terug te keren naar Benidorm. Nico houdt bij Jan een pleidooi om de Night Tropical te laten doorgaan. Bert vindt het onverantwoord dat het dossier van een belangrijke klant door toedoen van June nog steeds niet is afgehandeld.

Aflevering 53 (#4456) - 29 oktober 2010

Na het gesprek met Trudy wordt er voor Peter veel duidelijk en hij wil dat June afstand neemt van zijn moeder. Marie-Rose kan het niet verkroppen dat haar plannetje is uitgelekt. Jan vindt dat Nico en Maarten wel heel hard van stapel lopen met hun Night Tropical en dus maakt hij een duidelijke afspraak. Hanne woont opnieuw bij haar ouders, maar ze blijft afspraken overtreden waardoor ze Brenda en Bart tegen elkaar uitspeelt. Rita voelt zich nog steeds erg moe en ze is teleurgesteld in Dimi. Roos zorgt voor veel haantjesgedrag tijdens de Night Tropical.

Aflevering 54 (#4457) - 30 oktober 2010

Jan evalueert de eerste Night Tropical. Feit is dat niet iedereen even enthousiast is over het concept én dat Roos met haar exotische outfit het hoofd van Nico en dat van Maarten op hol heeft gebracht. Hanne is opnieuw bij Remko ingetrokken. Haar vader is haar wispelturigheid hoe langer hoe meer moe. Albert wil niets liever dan terugkeren naar Benidorm, maar Anna is vastbesloten in Vlaanderen te blijven zolang Rita ziek is. Pieter moet nog altijd rusten van Mieke en ze laat hem geen seconde alleen. Bert blijft proberen om de familie dichter bij elkaar te brengen. Gerda vertelt aan Pierrot dat ze een beslissing heeft genomen over haar professionele toekomst.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.