FANDOM


Week 10

Week 11

Week 12

Aflevering 51 (#4711) - 31 oktober 2011

Colette is onder de indruk van de plotse dood van Gilbert, hoewel ze naar Vlaanderen was gekomen om van hem te scheiden. Bart heeft volop genoten van het weekend, dat hij thuis met zijn kinderen en zijn familie heeft kunnen doorbrengen. June voelt zich gecontroleerd nu Veronique opeens in de loft voor Van den Bossche Electronics komt werken. Linda is van mening dat Jan van zijn zus profiteert als hij haar geld aanvaardt om een terras aan te leggen. Myriam wil dat haar echtgenoot Dré tegen de dokters zegt dat hij zich beter voelt. Niko komt bij Trudy en Mieke eten.

Aflevering 52 (#4712) - 1 november 2011

Niko en Mieke kunnen niet aan mekaar weerstaan, hoewel ze tegenpolen zijn. Rita heeft de familie uitgenodigd om samen naar het graf van Rob te gaan en aansluitend samen te lunchen in de “Jan & Alleman”. Bart mag van dokter Paul het ziekenhuis verlaten, op voorwaarde dat hij zich niet forceert en dat er thuis genoeg hulp wordt voorzien. Trudy is alvast bereid om haar steentje bij te dragen. Veronique heeft Caroline uitgenodigd op hetzelfde moment dat Marie-Rose afspraak heeft gegeven aan Colette. Victor ontdekt nieuwe blauwe plekken op het lichaam van Dré.

Aflevering 53 (#4713) - 2 november 2011

Vandaag is de crematie van Gilbert. Voor Caroline en Colette is het een zeer emotionele dag. Linda hoopt dat de bomma Rita kan overtuigen om niet langer het geld door ramen en deuren te gooien. Bij zijn terugkeer uit het buitenland vertelt Veronique onmiddellijk aan haar broer dat ze met June ruzie over de interims heeft gehad. Victor Praet confronteert Myriam met zijn vermoedens. Hanne probeert haar opa te overtuigen om Roos terug aan te nemen als dienster in de “Jan & Alleman”. Bart mag na vijf maanden eindelijk het ziekenhuis verlaten.

Aflevering 54 (#4714) - 3 november 2011

Anna heeft Rita doen inzien dat ze het beste kan stoppen met geld te verkwisten, en dat heeft grote gevolgen voor Jan. Caroline is triestig omdat F@C volledig naar Colette gaat en dat terwijl zij samen met Gilbert het bedrijf groot heeft gemaakt. Mathias raadt Caroline aan om een afspraak te maken met advocaat Arianne Balencourt. Mieke en Niko nemen almaar meer risico’s. Jelle sluit zichzelf op in de badkamer. Linda en Peter dringen allebei bij hun partner aan om water bij de wijn te doen.

Aflevering 55 (#4715) - 4 november 2011

Peter belegt een verzoeningsvergadering tussen June en Veronique. Rita wil terug in het café aan de slag gaan, maar daar is Jan het niet mee eens. Jan heeft met Dré een openhartig gesprek over Myriam. Ondanks alles blijkt Dré zijn vrouw nog altijd graag te zien. Caroline is ervan overtuigd dat Gilbert ergens een testament heeft waarin zij vermeld staat.