FANDOM


Week 13

Week 14

Week 15

Aflevering 66 (#4726) - 21 november 2011

De Van den Bossches en hun investeerders hebben een productieve vergadering over de oprichting van de nieuwe VDB-holding, hoewel de aanstelling van de CEO voor discussie zorgt. Rita wil weten hoe Dré het stelt en ze besluit hem te gaan bezoeken. Ze mag echter de woning niet binnen van zijn echtgenote Myriam. Marie-Rose maakt eindelijk kennis met David, de jonge Franse minnaar van Colette. Mieke en Niko gaan uitwaaien aan de kust en lopen in de duinen de bomma en Albert tegen het lijf. Linda heeft met dokter Paul een open gesprek over haar gevoelens voor William.

Aflevering 67 (#4727) - 22 november 2011

Hanne brengt haar papa naar het ziekenhuis, waar hij op controle moet. Maarten en Roos leggen hun nieuwe culinaire droom voor aan Mathias, in de hoop dat hij voor het startkapitaal zal zorgen. De maagzweer van William is genezen en hij mag het ziekenhuis verlaten, maar hij wil dit niet doen zonder afscheid te nemen van Linda. Jan voelt zich gepasseerd omdat er voor hem geen plaats is in de nieuwe VDB-holding en ook Caroline wil weten welke positie er voor haar is. Anna zakt af naar het binnenland om Jan de les te spellen: hij moet de relatie van Mieke aanvaarden en Niko terug aannemen in de "Jan & Alleman".

Aflevering 68 (#4728) - 23 november 2011

Bart heeft met zijn kinderen een uitstap naar Planckendael gepland en hij stelt Trudy voor om met Louise mee te gaan. Hanne heeft hier een probleem mee. Maarten is niet van plan om zijn culinaire droom op te geven omdat Mathias niet voor het startkapitaal kan zorgen. William krijgt fantastisch medisch nieuws. De Van den Bossches krijgen te maken met de harde zakenvrouw in Colette. Ze wil dat de verkoop van F@C binnen de twee weken helemaal rond is of de deal gaat niet door. Rita maakt zich zorgen omdat Dré nog altijd niets van zich heeft laten horen . Jan merkt aan Linda dat ze niet zichzelf is.

Aflevering 69 (#4729) - 24 november 2011

Maarten wil bij een leenbureau gaan aankloppen om zijn culinaire droom te realiseren. Roos ziet meteen de woekerintresten voor zich en probeert dit uit zijn hoofd te praten. Veronique wil het bureau van MVM tijdelijk in de villa van haar moeder onderbrengen, maar stuit op een njet. Linda maakt in het ziekenhuis kennis met Annelies, de Nederlandse echtgenote van William. Pierrot en Evy zijn terug uit Afrika en het is opvallend dat hun reiservaringen flink uiteen lopen. Niko gaat terug aan het werk in de "Jan & Alleman".

Aflevering 70 (#4730) - 25 november 2011

Evy bekent aan Roos dat ze in Afrika meer dan eens jaloers is geweest. Rita begrijpt niet hoe het mogelijk is dat de hond van Dré naar de "Jan & Alleman" is gekomen en er geen spoor van Dré zelf is. Mathias stelt Maarten voor om het bedrijfsrestaurant van de Van den Bossche holding te runnen. De jonge kok wil over het voorstel nadenken. Niko is het beu dat Jan hem ontwijkt en hij verplicht hem om over de relatie met Mieke te praten. William is in de war wanneer Linda en zijn echtgenote Annelies hem samen verzorgen.