FANDOM


Week 16

Week 17

Week 18

Aflevering 81 (#4741) - 12 december 2011

Mieke nodigt Bart en Trudy uit voor een etentje, met als doel dat haar broer en haar vriend elkaar leren appreciëren. Pierrot wordt opgeslorpt door de organisatie van zijn project voor Benin, waardoor hij Evy verwaarloost en de zoektocht naar een woning naar het achterplan verdwijnt. Rita brengt Myriam en Dré rond de tafel om hun echtscheiding te bespreken. Maarten stelt zijn businessplan voor aan Marie-Rose en Mathias.

Aflevering 82 (#4742) - 13 december 2011

Mieke en Trudy zijn blij dat Bart zijn mening over Niko heeft herzien. Dré voelt zich schuldig over de scheiding en Rita kan alleen maar hopen dat hij niet van gedacht gaat veranderen. Zij bemoeit zich trouwens met de verdeling van hun spullen. Evy is woest omdat Pierrot zich ziek meldt op het werk om aan zijn project voor Afrika te kunnen werken. De Van den Bossches maken alles in gereedheid voor de verhuis. Marie-Rose verdedigt het restaurant van Maarten bij de aandeelhouders.

Aflevering 83 (#4743) - 14 december 2011

De verhuis naar de nieuwe kantoren van de Van den Bossche holding is een feit. June haalt opgelucht adem want eindelijk heeft ze haar loft terug. Niko krijgt in het café het bezoek van zijn halfbroer. Mathias moet Jan een moeilijke boodschap geven. Rita waarschuwt haar zoon dat hij zijn vriendin Evy meer aandacht moet geven.

Aflevering 84 (#4744) - 15 december 2011

Jan reageert als een klein kind omdat hij het restaurant van de Van den Bossche holding niet mag runnen. Mieke is nieuwsgierig naar de halfbroer van haar vriend Niko. Evy wil niet dat Pierrot hun spaargeld gebruikt voor zijn Afrikaans project. De gezellige avond van Trudy en Bart wordt verstoord door Hanne.

Aflevering 85 (#4745) - 16 december 2011

Dré is ongelukkig omdat Myriam naar Benidorm vertrekt. Rita probeert hem te overtuigen om dit als een nieuwe start te zien. Het valt Bart op dat zijn tienerdochter Hanne wel heel vaak naar huis komt en hij stelt zich vragen. De spanningen tussen Evy en Pierrot lopen op. Axel en Caroline brainstormen over een event voor de officiële start van de Van den Bossche holding.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.