FANDOM


Week 17

Week 18

Week 19

Aflevering 86 (#4746) - 19 december 2011

Hanne heeft al een tijdje door dat Trudy gevoelens heeft voor haar vader en ze confronteert hem hiermee. Bart hoort het in Keulen donderen, maar wil nu wel weten of zijn dochter het bij het rechte eind heeft. Dré ziet er tegenop om terug te keren naar zijn huis, want het zal er zeer stil zijn zonder Myriam en Loekie. Mathias ontfermt zich over Jef, een oud-werknemer van de scheepswerf die dakloos is. Axel ziet het feest voor de inhuldiging van de holding veel groter dan zijn moeder. Mieke maakt eindelijk kennis met Steve, de halfbroer van Niko. Pierrot probeert de ruzie met Evy bij te leggen.

Aflevering 87 (#4747) - 20 december 2011

Remko is van mening dat Hanne het geluk van haar vader niet in de weg mag staan. Evy heeft genoten van het avondje uit met Pierrot, tot blijkt dat hij de ganse avond aan Afrika en Leki heeft gedacht. Niko kan het niet hebben dat Mieke zijn halfbroer Steve avontuurlijk en sympathiek vindt. Jan begrijpt niet dat Rita de dakloze Jef meeneemt naar haar studio, zodat hij zich kan verwarmen en gratis eten. Axel en Caroline hebben de handen vol met de organisatie van het openingsfeest van de Van den Bossche holding. Peter krijgt schokkend nieuws van een vrouw die hij van haar noch pluim kent.

Aflevering 88 (#4748) - 21 december 2011

Peter neemt Dirk in vertrouwen over het verhaal van de vrouw, die gisteren zijn kantoor is binnengestormd. Bart mist de vriendschap van Trudy, maar zij wil meer dan dat en dus gaan de twee mekaar uit de weg. Evy helpt Axel met het zoeken naar modellen voor de openingsshow van de Van den Bossche holding. Rita laat de dakloze Jef zich verwarmen in het café en trakteert hem op een warme choco. Niko en zijn halfbroer Steve hebben eindelijk een verhelderend gesprek over hun vader. Maarten wil een professionele keuken in het restaurant laten installeren, maar het is de vraag of Veronique het prijskaartje zal goedkeuren.

Aflevering 89 (#4749) - 22 december 2011

De afstand tussen Evy en Pierrot wordt alleen maar groter en ze voelen zich allebei ellendig. Bart en Hanne brainstormen over het feestje dat ze met kerstavond willen organiseren. Rita en Jan krijgen een uitnodiging voor de opening van de Van den Bossche holding. Peter besluit June op de hoogte te brengen over de vrouw die beweert dat hij een kind heeft verwekt tijdens zijn huwelijk met Trudy. Rita stelt Dré voor om kerstavond bij haar te vieren. Mieke en Niko maken een ritje met de Porsche van Steve. Bart dringt bij zijn jongere broer aan om de ruzie met Jan bij te leggen.

Aflevering 90 (#4750) - 23 december 2011

Niko is er niet over te spreken dat Steve in het appartement van Mieke is blijven overnachten en hij vecht het uit met zijn broer. Trudy praat met Mieke over haar diepste gevoelens. Het openingsfeest van de Van den Bossche holding krijgt steeds meer vorm en dat maakt Veronique alleen maar blij. Rita weet dat er spanningen zijn tussen Evy en Pierrot en een echt kerstfeest te organiseren met veel volk. Peter ontvangt een internetfilmpje van de vrouw die hem stalkt.