FANDOM


Week 18

Week 19

Week 20

Aflevering 91 (#4751) - 26 december 2011

Op een dag als kerst mist Veronique haar zoontje Cedric nog meer dan anders en ze lucht haar hart bij June. Linda en Guido gaan eten bij Bart en Jelle, Maarten en Roos. En Rita gaat op restaurant met de mensen die belangrijk voor haar zijn. Ondertussen in de Jan & Alleman brengt de zwerver Jef de ware betekenis van kerstmis bij aan Jan. Hij beseft hierdoor dat hij de ruzie met zijn zonen moet bijleggen en organiseert zelfs een late kerstdrink voor de ganse familie. Mieke moet met de feesten werken, maar ze krijgt in het ziekenhuis het bezoek van een zeer charmante kerstman. Het verhaal van de vrouw laat Peter niet los...

Aflevering 92 (#4752) - 27 december 2011

Caroline slaat in paniek omdat er nog heel wat werk moet verzet worden in het restaurant, maar Marie-Rose heeft er alle vertrouwen in dat Maarten de deadline zal halen. Evy neemt ontwerper Axel almaar vaker in vertrouwen over de problemen met Pierrot. Veronique en Peter tonen Caroline het compromitterend filmpje en spreken met haar af dat Veronique de honneurs zal waarnemen tijdens het openingsfeest van de holding. In de Jan & Alleman maakt een controlearts zijn opwachting. Niko en Steven gaan samen op stap en verliezen de tijd uit het oog. June stelt haar echtgenoot teleur omdat ze met Trudy is gaan praten.

  • De controlearts in de korte inhouden heet Dirk Ruyters.

Aflevering 93 (#4753) - 28 december 2011

Bart gaat met zijn zoontje Jelle op uitstap naar Planckendael. Marie-Rose en Mathias lichten de bomma en Albert in over de moeilijke situatie waarin Peter zich momenteel bevindt. Pierrot geeft zijn ontslag op de cultuurdienst. Marie-Rose is zeer blij omdat restaurant KomEet bijna klaar is en ze klinkt alvast met Maarten en Roos op een goede start. Niko en zijn halfbroer Steve genieten met een dag vertraging van het etentje bij Mieke. Peter alarmeert de politie wanneer de vrouw die beweert dat hij een kind heeft bij haar dochter hem in de loft opzoekt.

  • Laatste aflevering met onbekend (Pierrots baas Mark).

Aflevering 94 (#4754) - 29 december 2011

De Van den Bossches houden rekening met de mogelijkheid dat de vrouw, die beweert dat Peter een kind verwekt heeft bij haar dochter, haar opwachting zal maken tijdens de opening van de Van den Bossche holding. June stelt voor om de vrouw gewoon te betalen, maar voor Peter is dat uitgesloten. Voor hem staat betalen gelijk met een schuldbekentenis. Niko heeft met Steve de ganse nacht gefeest en is allesbehalve fris tijdens zijn shift in de Jan & Alleman. Maarten en Roos moeten last minute op zoek gaan naar zaalpersoneel voor de KomEet. Evy zet Pierrot onder druk om het contract voor het huisje te gaan tekenen.

Aflevering 95 (#4755) - 30 december 2011

De Van den Bossches stellen vandaag de holding voor aan pers en genodigden. Er is aan alles gedacht om er een spetterend event van te maken met een modeshow en muzikale acts. Het belooft een feest te worden dat de familie en de gasten de komende twintig jaar zal bijblijven. Op voorwaarde dat de vrouw die Peter ervan beschuldigt haar dochter zwanger te hebben gemaakt geen roet in het eten komt gooien. De securitymannen zijn in elk geval gealarmeerd. Pierrot vertelt nu pas aan Evy en aan zijn moeder dat hij terugkeert naar Afrika.

  • Laatste aflevering met Marijke Hofkens (Vera) en Sara Gracia Santacreu (Kelly).
  • In deze aflevering wordt 20 jaar familie gevierd met een extra feestelijke aflevering. Ook duurt deze 20 minuten langer dan normaal, namelijk 48 minuten.
  • De aflevering begint met een scene uit de allereerste aflevering van Familie. Nadien blijkt dit een droom van Anna te zijn geweest.
  • Voor meer informatie, kijk op de pagina 20 jaar Familie - opening van de VDB Holding.