FANDOM


Week 20

Week 21

Week 22

Aflevering 101 (#4761) - 9 januari 2012

Maarten is blij dat zijn broer Bart een relatie heeft, maar stelt zich wel enkele praktische vragen. In de krant is er een recensie over de KomEet gepubliceerd en de journalist is niet mals voor Roos. Mieke loopt niet hoog op met de kandidaten die als hoofdverpleegster komen solliciteren en ze hoopt dat Paul haar stiefmoeder Linda kan overtuigen om haar kans te wagen. Veronique geeft een interview voor de televisie. Ondertussen komt Pierrot in Benin aan, waar hij Leki terugziet.

Aflevering 102 (#4762) - 10 januari 2012

Roos moet als maître van de KomEet nog heel wat leren, maar het blokken van de ingrediënten en het rollenspel met Maarten verlopen niet zo vlot. Caroline is van mening dat het imago van de Van den Bossche holding schade heeft ondervonden door het tv-interview van Veronique en ze pleit er bij Peter voor om de managers mediatraining te mogen geven. In het ziekenhuis is Victor onder de indruk van het snelle optreden van Linda en hij praat op haar in om zich kandidaat te stellen voor de functie van hoofdverpleegster. Rita is er niet over te spreken dat Pierrot nog niets van zich heeft laten horen sinds hij in Benin is aangekomen.

  • Eerste aflevering met onbekend (Timo) en onbekend (Theo).

Aflevering 103 (#4763) - 11 januari 2012

Veronique voelt zich onzeker door de kritiek die ze op haar tv-interview heeft gekregen. Dré bezit een aantal fietsen van wielerlegendes en Jan wil die in zijn café tentoonstellen. Marie-Rose is van plan om met haar vriendinnen van de serviceclub in de KomEet te gaan eten en ze wil dat alles gesmeerd verloopt. Roos voelt de druk hierdoor alleen maar toenemen. Tijdens het oudercontact vernemen Jan en Linda dat hun zoon Guido concentratieproblemen heeft en thuis meer begeleid moet worden. In Benin geeft Pierrot de eerste weegschaal aan Leontine, een arme boerin wiens jongste zoontje malaria heeft.

  • Eerste aflevering met onbekend (Leontine Batcho) en onbekend (klastitularis).

Aflevering 104 (#4764) - 12 januari 2012

Tijdens het oudercontact is gebleken dat Guido meer studiebegeleiding nodig heeft en ze polst bij Victor of ze nog kans maakt op de job van hoofdverpleegster. Veronique gaat fitnessen en dat heeft een positieve invloed op haar humeur. Ontwerper Axel stelt Evy voor om samen te gaan lunchen in de KomEet. Jan heeft stress omdat hij morgen in het restaurant als ober zal werken tijdens het etentje van Marie-Rose met haar vriendinnen van de serviceclub. In Benin bezoeken Pierrot en Leki een project van Vredeseilanden en hij vindt ook de tijd om een mailtje naar Evy te sturen.

Aflevering 105 (#4765) - 13 januari 2012

Maarten is zenuwachtig omdat Marie-Rose met haar vriendinnen van de Rotary komt eten in de KomEet. Deze dames verwachten het beste van het beste, ook in de zaal. En daar zou het schoentje kunnen wringen want Jan zal meehelpen met de bediening. Trudy vertelt aan June dat ze met Louise intrekt bij Bart. Linda is aan de slag als hoofdverpleegster en ondervindt dat er in deze functie niet altijd plaats is voor medeleven. In Benin trekt Pierrot zich het lot aan van de arme rijstboerin Leontine, wiens zoontje malaria heeft.