FANDOM


Week 21

Week 22

Week 23

Aflevering 106 (#4766) - 16 januari 2012

Bart wil een innovatief softwarepakket introduceren in de holding en kan hiervoor een tweedaagse cursus volgen. Het toeval wil dat ook de partners mee mogen op kosten van de firma en zij krijgen een wellness-arrangement. Maarten bedankt zijn vader voor zijn hulp in de KomEet. Guido is in de ban van de koersfiets van Dré. Linda is sinds kort hoofdverpleegster en vraagt zich al af of de voordelen van de job wel opwegen tegen de nadelen. Dirk overhaalt Evy om een mail terug te sturen naar Pierrot, die zich helemaal thuis voelt Benin en goed opschiet met Leki. Caroline wil de mediatraining voor de managers van de holding in de KomEet organiseren.

  • Eerste aflevering met onbekend (Samuel).
  • Laatste aflevering met onbekend (Theo), onbekend (Dina) en onbekend (Liliane).

Aflevering 107 (#4767) - 17 januari 2012

Peter moet wennen aan de gedachte dat zijn ex-vrouw Trudy met Bart meegaat naar het opleidingsweekend. Mathias ziet het niet zitten om de mediatraining van Caroline te volgen. In het ziekenhuis krijgen Mieke en Linda het weer met elkaar aan de stok over een wijziging in de uurroosters. Bart vertelt aan zijn vader dat hij en Trudy gaan samenwonen. Het naaiatelier waarmee VDB Fashion samenwerkt, verlegt zijn activiteiten naar China en daar wil Veronique meer over weten. Axel en Evy gaan samen lunchen in de KomEet. Guido is in de wolken wanneer hij de koersfiets van Dré krijgt.

Aflevering 108 (#4768) - 18 januari 2012

Peter moet er nog aan wennen dat Trudy en Bart een relatie hebben. Caroline volgt samen met de managers van de Van den Bossche holding de mediatraining. Guido en Dré gaan stiekem op fietstraining. Victor is niet helemaal tevreden over Linda als hoofdverpleegster en hij roept haar op het matje. Mathias hoort nu pas dat het naaiatelier waarmee VDB Fashion samenwerkt naar China verhuist. Hij is kwaad over de timing, maar vooral omdat deze beslissing grote gevolgen heeft voor de transportfirma. In Benin maken Pierrot en Leki een boottocht tijdens hun vrije dag.

Aflevering 109 (#4769) - 19 januari 2012

Linda heeft van Victor Praet de opdracht gekregen om assertief te zijn in haar job van hoofdverpleegster en zich aan een strakkere planning te houden. En dat breekt haar zuur op, want Mieke schiet in een Franse colère omdat ze voor dokter Paul een uitzondering maakt. June is ziek en moet afhaken voor het congres. Ook Peter voelt zich belabberd. Trudy vraagt aan Mieke of ze tijdens het weekend voor Louise en voor Jelle wil zorgen. Dré is er zeker van dat Guido het talent heeft om een echte wielrenner te worden. In Benin worden Leki en Pierrot uitgenodigd op een uitbundig feest.

Aflevering 110 (#4770) - 20 januari 2012

Veronique stuurt haar moeder met Dirk, Bart en Trudy mee naar het congres. De vrouwen en de mannen delen een kamer en voor Marie-Rose is dit een goeie gelegenheid om bij te praten met haar ex-schoondochter. Ondertussen geniet Mathias er van om eens alleen thuis te zijn. Maarten wil dat zijn vader hem helpt tijdens de praktische selectieproef die hij uitgewerkt heeft voor de maîtres, die komen solliciteren in de KomEet. Pierrot neemt een beslissing over zijn verblijf in Benin. In het ziekenhuis zijn er nog altijd spanningen tussen Mieke en Linda.

  • In deze aflevering start de affaire van Pierrot met Leki.