FANDOM


Week 22

Week 23

Week 24

Aflevering 111 (#4771) - 23 januari 2012

Pierrot laat Evy in een mailtje weten dat hij langer in Afrika zal blijven. Marie-Rose geeft Mathias uitgebreid verslag over het congres, dat ze met Dirk, Bart en Trudy heeft bijgewoond. Dirk haalt een grapje uit met secretaresse Gerda, waardoor zij helemaal van slag is. Linda voelt aan dat de collega’s in het ziekenhuis haar anders behandelen sinds ze hoofdverpleegster is. Maarten en Roos zoeken een maître voor de KomEet en organiseren een selectieproef voor de geïnteresseerde kandidaten. Dré motiveert Guido om door te zetten met het fietsen.

Aflevering 112 (#4772) - 24 januari 2012

Mieke begrijpt heel goed dat Trudy en Louise bij Bart intrekken, maar toch gaat ze haar huisgenoten missen. Dré wil niets aan het toeval overlaten en stelt minutieus de fiets voor Guido af. Secretaresse Gerda heeft nog altijd niet door dat Mathias en Dirk met haar voeten spelen. Anna is er niet over te spreken dat Pierrot geen contact opneemt met het thuisfront en ze besluit tot de actie over te gaan. Maarten en Roos zetten hun praktische testen verder om de geschikte maître voor de KomEet te vinden en Jan leeft zich in zijn rol van lastige klant in. Linda betrapt Mieke op een zware fout en is verplicht om dit aan Victor te melden.

  • Eerste aflevering met onbekend (Rune).
  • Laatste aflevering met onbekend (Tim).

Aflevering 113 (#4773) - 25 januari 2012

Linda heeft het onaangename gevoel dat in het ziekenhuis iedereen tegen haar is sinds ze als hoofdverpleegster werkt. Vooral Mieke gedraagt zich ronduit vijandig en haar verwijten komen zeer hard aan. Dré wil van Guido een echte coureur maken en koopt alvast een brommertje. Bart wil het nieuwe computerprogramma snel installeren in de holding, maar deze omschakeling heeft wel gevolgen voor verschillende werknemers. Maarten en Roos hebben een goeie maître gevonden voor hun restaurant. Anna stuurt een mail naar haar kleinzoon Pierrot. Linda doet haar verhaal aan Jan over de ruzie met Mieke.

Aflevering 114 (#4774) - 26 januari 2012

Jan heeft met zijn dochter Mieke ruzie gemaakt over Linda. Voor deze laatste staat het nu wel vast dat ze niet langer hoofdverpleegster wil zijn en ze vraagt een onderhoud met Victor Praet. Door de mail van de bomma voelt Pierrot zich verplicht om Leki te verlaten en naar Vlaanderen terug te keren. Dré wil van Guido een echte wielrenner maken en hij pluist alle mogelijke boeken uit om het perfecte trainingsschema op te stellen. Het is voor Jelle en Louise wennen dat Bart en Trudy nu onder één dak leven. Jana gaat als maître aan de slag in de KomEet.

Aflevering 115 (#4775) - 27 januari 2012

Jelle en Louise zijn het nog niet gewoon om onder hetzelfde dak te wonen en de kinderen kibbelen voor het minste. Pierrot heeft een mail gestuurd naar zijn vader Dirk, maar niet naar Evy. Mieke probeert haar stiefmoeder te overhalen om de baan van hoofdverpleegster niet op te geven. In de KomEet weet maître Jana van aanpakken en ze bedenkt een creatieve oplossing wanneer er een foutje is gemaakt. Anna geeft Rita de opdracht om Pierrot op zijn plichten te wijzen wanneer hij terug thuis is. Peter heeft een goeie vergadering met de vakbond achter de rug.