FANDOM


Week 23

Week 24

Week 25

Aflevering 116 (#4776) - 30 januari 2012

Pierrot vliegt vandaag terug naar huis. Voor Evy zal hij alvast een goede uitleg voor zijn lange verblijf in Benin klaar moeten hebben. Roos wil dat Maarten werk maakt van een Valentijnsmenu, maar hij lijkt niet gehaast. Peter vertelt aan Bart dat Louise zich niet thuis voelt in het nieuw samengestelde gezin. Jan maakt zich sterk dat zijn jongste zoon het koersen snel beu zal zijn, maar Dré houdt er een andere mening op na. Trudy en Peter bespreken de frustraties van hun dochtertje Louise.

Aflevering 117 (#4777) - 31 januari 2012

Evy voelt aan dat er in Benin iets gebeurd is, maar Pierrot praat alleen over het jongetje met malaria dat hij wil redden. Marie-Rose en Caroline werken een plan uit voor een benefietactie met de Van den Bossche holding. Peter geeft alvast zijn goedkeuring. Niko wil een wielerwedstrijd tussen Guido en Jan organiseren, zodat voor eens en altijd duidelijk wordt wie van de twee het meeste talent heeft. Bart en zijn kinderen hebben het moeilijk, want morgen is het precies een jaar geleden dat Brenda verongelukt is.

Aflevering 118 (#4778) - 1 februari 2012

Pierrot moet dringend een job vinden en hij polst bij zijn nonkel Jan of die hulp kan gebruiken in het café. Ondertussen ergert Evy zich blauw aan Pierrot, maar toch gaat ze het grote gesprek niet aan. Trudy vergezelt Bart en zijn kinderen naar de strooiweide, want het is exact een jaar geleden dat Brenda is verongelukt. Jana vraagt Maarten mee uit naar een sterrenrestaurant. Jan en zijn zoon Guido nemen het tegen elkaar op in de wielerwedstrijd. June heeft het benefietproject verder uitgewerkt en neemt alles door met Caroline en Marie-Rose.

Aflevering 119 (#4779) - 2 februari 2012

Evy en Dirk willen dat Pierrot Afrika uit zijn hoofd zet en zich hier inzet voor een job. Bart vraagt aan Axel of hij Hanne wil helpen voor een project van de modeacademie. Dré en Jan geloven in het talent van Guido als wielrenner en ze zullen samenwerken om hem te trainen. Roos is jaloers wanneer Maarten en Jana samen gaan dineren in een sterrenrestaurant. Veronique laat zich als CEO van de holding gelden en ze eist van Bart en Dirk dat de ontwikkeling van de elektronische klantenkaart voor Fashion voorrang krijgt. Peter en Trudy hebben een goed gesprek over hun dochtertje Louise.

Aflevering 120 (#4780) - 3 februari 2012

Roos is jaloers als ze hoort dat Maarten en Jana zich geamuseerd hebben tijdens hun avondje uit. Hanne heeft voor de samenstelling van haar moodboard veel gehad aan de tips van Axel en ze laat haar ontwerper het resultaat zien. Trudy wil er met Bart en de kinderen enkele dagen tussenuit tijdens de krokusvakantie. De bomma confronteert Pierrot met zijn relationele problemen en raadt hem aan om met Evy te praten. Linda gaat akkoord dat Guido zich inschrijft in een wielerclub.

  • In deze aflevering biecht Pierrot Evy zijn affaire met Leki op.