FANDOM


Week 27

Week 28

Week 29

Aflevering 136 (#4796) - 27 februari 2012

Maarten en Roos treffen een ravage aan in de KomEet en alarmeren de politie. Veronique is bereid om toe te treden tot de raad van bestuur van het ziekenhuis, maar ze wil wel de bevestiging dat het bedrijf financieel gezond is. Jan maakt werk van de versiering voor de singles night, die hij in het café organiseert om Dré aan een vrouw te helpen. Peter vertelt aan zijn moeder dat hij zwaar ziek is en hij brengt ook zijn zus en naaste medewerkers op de hoogte. Iedereen is geschokt, maar vooral Veronique heeft het moeilijk. Momenteel is Trudy de enige die het geheim van Hanne kent.

Aflevering 137 (#4797) - 28 februari 2012

De structuur van de Van den Bossche holding is opgebouwd rond Peter en Veronique, wat maakt dat hij moet vervangen worden zolang hij in behandeling is voor de darmkanker. Veronique maakt zich zorgen over haar broer en ze wil van Victor Praet weten hoeveel kans hij Peter geeft. Rita geeft Dré de raad om zich in te schrijven bij een relatiebureau. Gerda geeft aan Evy toe dat ze een relatie heeft. Maarten vermoedt dat de buurman meer weet over de inbraak in de KomEet en hij stuurt de politie op de man af. Trudy dringt bij Hanne aan om het grote gesprek met Remko niet langer uit te stellen.

Aflevering 138 (#4798) - 29 februari 2012

Remko moet wennen aan het idee dat hij papa gaat worden. Rita geeft Peter de raad om Louise de volledige waarheid over zijn ziekte te vertellen. Marie-Rose neemt een beslissing over de vraag van Peter om hem te vervangen in de Van den Bossche holding zolang hij in therapie is. Jana weet wie er ingebroken heeft in de KomEet.

Aflevering 139 (#4799) - 1 maart 2012

Hanne weet niet hoe ze haar vader moet vertellen dat ze zwanger is. Louise weet nu dat haar papa ziek is en ze heeft het er moeilijk mee. Maarten en Roos nodigen de buurman uit in het restaurant om alles bij te leggen. Gerda wil meer tijd hebben voor haar vriend, Udo. Dré geeft de zoektocht naar een lief niet op.

Aflevering 140 (#4800) - 2 maart 2012

Voor Bart is het zonder meer slikken dat zijn tienerdochter zwanger is. Peter gaat onder het mes. Linda krijgt telefoon van de school van Guido. Blijkt dat hij in slaap is gevallen tijdens de les. In de Van den Bossche holding wordt er een beslissing genomen over het ontslag van Gerda. Pierrot komt Chadi tegen terwijl ze aan het werk is.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.