FANDOM


Week 31

Week 32

Week 33

Aflevering 156 (#4816) - 26 maart 2012

Hanne vraagt aan haar vader om mee te gaan naar de abortuskliniek. June is terug uit Amerika. Jan is er zeker van dat zijn jongste zoon, Guido, een goeie beurt zal maken tijdens zijn eerste wielerwedstrijd en hij organiseert een pronostiek in het café. Evy deelt een geheim met Mieke. Rita helpt een misverstand uit de wereld en Veronique neemt plaats aan het kookfornuis.

Aflevering 157 (#4817) - 27 maart 2012

Veronique vraagt raad aan Mathias en Caroline komt bij hem klagen. Pierrot wil graag in het buitenland gaan werken en hij overweegt om bij Vredeseilanden te solliciteren. Rita vindt dat geen goed plan. June toont Louise een filmpje van Peter. Veronique wil open kaart spelen over haar gevoelens.

Aflevering 158 (#4818) - 28 maart 2012

Hanne heeft het moeilijk. Bart probeert haar op te beuren, maar dat is zonder veel succes. Caroline doet bij haar zoon Axel haar beklag over June. Linda moet werken en kan dus niet naar de eerste wielerwedstrijd van Guido gaan kijken. Rita heeft het er moeilijk mee dat Pierrot een job in het buitenland heeft gevonden. June en Veronique krijgen nieuws uit Amerika.

Aflevering 159 (#4819) - 29 maart 2012

Hanne wil terugkeren naar haar kot, maar dat ziet haar vader niet zitten. Jan wil zelf een wielerwedstrijd organiseren. Chris komt Evy opzoeken in de KomEet. Pierrot vertelt aan zijn moeder dat hij woensdag al naar het buitenland vertrekt. Dré is verliefd.

Aflevering 160 (#4820) - 30 maart 2012

Jan gelooft dat zijn jongste zoon, Guido, een mooie wielertoekomst wacht. Mathias nodigt Caroline uit om samen naar de botenbeurs te gaan. Victor Praet gaat niet akkoord met het besparingsplan van Veronique. Axel en Evy gaan eten in de KomEet en worden er in de watten gelegd door Jana. Veronique en June zijn heel enthousiast over de nieuwe collectie van Axel. Niko organiseert een romantisch etentje voor Mieke.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.