FANDOM


Week 34

Week 35

Week 36

Aflevering 171 (#4831) - 16 april 2012

Mieke en Niko vinden het fijn om het appartement eens voor hen alleen te hebben. June weet niet wat ze er moet van denken dat Peter er nog niet klaar voor is om terug te gaan werken. In de Van den Bossche holding wordt er ook bezorgd gereageerd en valt er zelfs een feestje in het water. Dirk ontdekt dat Evy terug verliefd is. Peter krijgt thuis het bezoek van een journalist van De Koerier, die meer wil weten over de experimentele behandeling die hij in Amerika heeft gevolgd. Nu Guido een liefje heeft, vindt Jan het nodig om zijn zoon voorlichting te geven.

Aflevering 172 (#4832) - 17 april 2012

Mathias maakt zich zorgen over de gezondheid van Peter en hij vraagt zich wat er met de firma en zijn functie gebeurt als het slecht zou aflopen. Trudy wil meer profiteren van het leven en stelt Mieke voor om samen een stapje in de wereld te zetten. Caroline houdt bij June en Veronique een pleidooi om Peter te overtuigen het interview over zijn ziekte met de journalist van De Koerier te doen. Bart heeft al vier dagen niets gehoord van Hanne en hij maakt zich zorgen. Linda schrikt als Mieke vertelt dat Evy een relatie heeft met Jana. Rita verheugt zich op het etentje met Dirk.

Aflevering 173 (#4833) - 18 april 2012

Marie-Rose geeft Peter groot gelijk dat hij nog niet gaat werken en in de eerste plaats wil genieten van zijn dochter en van de kleine dingen in het leven. Nochtans verwachten Mathias en Veronique dat hij helpt knopen doorhakken wanneer hij op bezoek komt in de Van den Bossche holding. Rita is enthousiast over haar etentje met Dirk. Victor nodigt Veronique bij hem thuis uit omdat hij voor haar wil koken. Jan en Rita reageren scherp op het nieuws dat Evy een relatie heeft met Jana.

Aflevering 174 (#4834) - 19 april 2012

Veronique voelt zich onwennig in het huis van Victor en ze ziet er zichzelf niet wonen. Bart heeft het er moeilijk mee dat Peter voor Trudy en Louise gaat koken. Peter heeft zijn interview met de journalist van De Koerier en hij krijgt vragen over de kostprijs van de behandeling die hij in de Verenigde Staten heeft gevolgd. Dirk gaat met Evy een pintje drinken in de Jan & Alleman, waar zij beschuldigende opmerkingen van Rita naar het hoofd geslingerd krijgt.

Aflevering 175 (#4835) - 20 april 2012

Marie-Rose wil het misverstand met Victor van de baan hebben en ze zoekt de arts in het ziekenhuis op. Rita komt te weten dat Dirks ex-vrouw Nathalie momenteel in het land is. Jana en Evy gaan een glas drinken in de Jan & Alleman. Remko vraagt aan Hanne om de ruzie bij te leggen met zijn ouders.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.