FANDOM


Week 36

Week 37

Week 38

Aflevering 181 (#4841) - 30 april 2012

June laat Veronique weten dat Peter nog niet komt werken. Ondertussen gaat Marie-Rose op bezoek bij haar zoon omdat ze wil weten hoe het echt met hem gaat. Veronique geeft Maarten de schuld van de misgelopen deal en ze stelt haar eisen. Niko kan een oude bestelwagen op de kop tikken. Secretaresse Lore vergeet een afspraak van Mathias aan te passen in zijn agenda.

Aflevering 182 (#4842) - 1 mei 2012

Hanne heeft niet veel zin om naar het familiefeest te gaan en ze wil het liefste thuis blijven. Niko stelt Mieke voor aan Glenn, een oude vriend met wie hij nog aan straatracen heeft gedaan. Rita krijgt het bezoek van Dirk. De ontgoocheling is groot als blijkt dat hij niet lang kan blijven. Anna ontdekt dat Hanne een abortus heeft gehad.

Aflevering 183 (#4843) - 2 mei 2012

Maarten en Roos staan volledig achter de beslissing van Hanne en troosten haar. Veronique geeft Evy de opdracht om een overzicht te maken van de boekhouding van de KomEet. Peter is niet blij met het nieuws van Victor. Anna brengt Jan en Rita op de hoogte van de abortus van Hanne.

Aflevering 184 (#4844) - 3 mei 2012

Anna en Albert gaan bij Jan en Linda logeren. Trudy en Bart proberen Hanne zo goed als mogelijk op te vangen. Veronique kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en ze leest in het medisch dossier van haar broer. Nathalie solliciteert voor de baan van secretaresse in de Van den Bossche holding.

Aflevering 185 (#4845) - 4 mei 2012

Remko wil met Hanne een tijdje naar Antwerpen gaan, maar zij wil haar vader niet met de problemen achterlaten. Veronique en Maarten bespreken de boekhouding van de KomEet. Voor Mathias en Caroline is de verrassing groot als blijkt dat Marie-Rose voor twee weken aan de slag gaat in de holding.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.