FANDOM


Week 37

Week 38

Week 39

Aflevering 186 (#4846) - 7 mei 2012

Niko vraagt aan Jan of hij zijn camionette op het koertje mag parkeren en er daar aan werken. Hanne wil met de bomma gaan praten, maar Remko vindt dat geen goed idee. Marie-Rose gaat voor twee weken aan de slag in de Van den Bossche holding. Veronique beseft dat ze het medisch dossier van haar broer niet had mogen inkijken en ze verontschuldigt zich bij Peter en Victor. Nathalie heeft het ideale profiel om als secretaresse aan de slag te gaan bij Van den Bossche.

Aflevering 187 (#4847) - 8 mei 2012

Jan is van mening dat de bomma te ver is gegaan tegen Hanne. Een sterrenkok komt eten in de KomEet. Dirk gaat akkoord dat zijn ex-vrouw Nathalie als secretaresse aan de slag gaat in de Van den Bossche holding. Niko wordt nog altijd bedreigd.

Aflevering 188 (#4848) - 9 mei 2012

Jana is van mening dat Maarten op het aanbod van de sterrenchef moet ingaan. Roos daarentegen ziet het niet zitten dat haar vriend de KomEet verlaat en ze wil dat de maître stopt met Maarten te pushen. Rita maakt haar moeder duidelijk dat de ganse familie haar het liefst naar de zee ziet terugkeren. Caroline toont Veronique de plannen voor de nieuwe inrichting van de winkels. Nathalie werkt al meteen over op haar eerste werkdag.

Aflevering 189 (#4849) - 10 mei 2012

Rita slaapt de laatste tijd slecht doordat ze rare geluiden hoort. Niko heeft zijn hand in het verband, maar gaat toch werken in de Jan & Alleman. Maarten bespreekt met Mathias het voorstel dat hij van de sterrenchef heeft gekregen. Linda en Paul hebben problemen met een dronken patiënt. Om haar zorgen te vergeten, stort Hanne zich in de drank.

Aflevering 190 (#4850) - 11 mei 2012

Nathalie trakteert met cava om haar nieuwe job te vieren. Rita toont Jan foto’s van Pierrot in Honduras. Het werk van Marie-Rose in de Van den Bossche holding wordt niet op gejuich onthaald. Victor zet dokter Paul op zijn plaats en hij beslist zelfs om de raad van bestuur van het ziekenhuis op de hoogte te brengen van het incident. Veronique wil dat Maarten snel een knoop doorhakt over zijn professionele toekomst.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.