FANDOM


Week 40

Week 41

Week 42

Aflevering 201 (#4861) - 28 mei 2012

Mathias heeft het hele weekend niets van zich laten horen, maar toch weigert Marie-Rose om zich te excuseren. Mieke leest in de krant een artikel over de overval. Niko wordt er misselijk van, maar hij wil niet zeggen wat er aan de hand is. Bart en Remko beslissen om Hanne te gaan zoeken. Paul krijgt toch nog een blaam van Victor.

Aflevering 202 (#4862) - 29 mei 2012

Rita wil niet meer in haar appartement slapen zolang de geluiden er zijn. Bart en Remko vermoeden dat Hanne in een klooster verblijft en ze willen dat Trudy dit spoor onderzoekt. Peter en June bespreken kunstmatige inseminatie met Victor. Niko neemt tegen zijn zin geld aan van Glenn. Veronique vraagt aan Dirk of hij een verhouding met haar moeder heeft.

Aflevering 203 (#4863) - 30 mei 2012

Jan kan het mysterie over de klopgeest in het appartement van Rita ophelderen. Caroline kan het niet laten om de vermoedens over de vermeende affaire tussen Marie-Rose en Dirk te voeden. Bart vraagt aan zijn zus Mieke om undercover te gaan in het klooster. Niko verzint een smoesje over het geld.

Aflevering 204 (#4864) - 31 mei 2012

Rita heeft eindelijk zonder lawaai kunnen slapen, maar nu staat het appartement van Jan onder water. Mathias wil zich verontschuldigen bij Marie-Rose, maar Caroline probeert toch Dirk en Marie-Rose verdacht te maken. Veronique vertelt aan Victor over een mogelijke fusie met een ander ziekenhuis. Niko geeft het geld terug aan Glenn. Trudy gaat op retraite in het klooster in de hoop er Hanne te vinden.

Aflevering 205 (#4865) - 1 juni 2012

Linda eist dat een echte loodgieter het probleem met de waterleiding komt oplossen. In het klooster wordt Trudy in het oog gehouden. Peter is volop bezig met zijn project om de kankerbehandeling naar België te halen. Veronique is kwaad op Victor omdat hij zijn mond voorbij gepraat heeft over de fusie. Dirk gaat iets eten met Nathalie. Na een dagje shoppen worden Niko en Mieke bijna aangereden door een auto.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.