FANDOM


Week 41

Week 42

Week 43

Aflevering 206 (#4866) - 4 juni 2012

Peter wil een fonds oprichten om de therapie die hij in Amerika heeft gevolgd ook in Vlaanderen te kunnen aanbieden aan kankerpatiënten. Zijn zus Veronique heeft haar bedenkingen bij dit plan. De ruzie tussen Dirk en Mathias bereikt een hoogtepunt. In het appartement van Jan en Linda zorgt de loodgieter vooral voor lawaai en stof. Niko durft Glenn en zijn kompanen niet aan te geven bij de politie, maar dit betekent niet dat hij zich gewonnen geeft. Trudy gaat langs bij Hanne in het klooster.

Aflevering 207 (#4867) - 5 juni 2012

Linda en Mieke ontdekken dat het ziekenhuis gaat fusioneren en ze vrezen meteen voor hun job. Veronique raadt Mathias aan om het tijdens de volgende vergadering wat rustiger aan te doen. Jan maakt zich zorgen over zijn kleindochter en hij overweegt om Hanne uit het klooster weg te halen. Glenn heeft een nieuwe opdracht voor Niko. June is van mening dat Peter moet bemiddelen tussen Mathias en Dirk.

Aflevering 208 (#4868) - 6 juni 2012

Trudy en Bart gaan op bezoek bij Anna en Albert omdat ze een speciaal verzoek voor de bomma hebben. Niko krijgt een telefoontje van Glenn met de instructies van de overval. Linda is bang dat ze haar job in het ziekenhuis gaat verliezen. Dirk en Mathias slagen er in om zonder ruzie de budgetten te verdelen. Veronique is bezorgd omdat haar moeder nog altijd afstand houdt van Mathias.

Aflevering 209 (#4869) - 7 juni 2012

Anna gaat in op de vraag van Bart en Trudy. Niko maakt zich zorgen wanneer hij ontdekt dat Glenn is ontsnapt. Victor gelooft niet dat hij nog kans maakt om medisch directeur te worden van het nieuwe ziekenhuis, maar Veronique vindt dat hij toch zijn kandidatuur moet indienen. Peter en June doen een zwangerschapstest.

Aflevering 210 (#4870) - 8 juni 2012

Bart heeft het hoe langer hoe moeilijker met de aanwezigheid van Maarten en Roos. Hij is van mening dat het koppel te weinig rekening houdt met de andere gezinsleden. Jan maakt zich zorgen over zijn dochter. Marie-Rose wil de ruzie met Mathias ophelderen en ze gaat hem opzoeken op zijn boot.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.