FANDOM


Week 42

Week 43

Week 44

Aflevering 211 (#4871) - 11 juni 2012

Marie-Rose is ervan overtuigd dat Mathias een affaire heeft met Caroline. Hanne wil weten hoe het met haar studies is gesteld en ze gaat naar de academie. Victor Praet vertelt aan dokter Paul dat hij niet van plan is om zich kandidaat te stellen voor de functie van medisch directeur van het nieuwe ziekenhuis. Dokter Paul polst bij Trudy en Mieke naar het relationeel leven van Nathalie.

Aflevering 212 (#4872) - 12 juni 2012

Peter haalt de grote middelen boven om zijn moeder te overtuigen de ruzie met Mathias bij te leggen. Linda probeert dokter Praet zo ver te krijgen dat hij zich toch kandidaat stelt voor de functie van medisch directeur. Niko krijgt goed nieuws en slecht nieuws. Hanne polst bij Axel naar een vakantiejob bij Fashion.

Aflevering 213 (#4873) - 13 juni 2012

Trudy bekent aan Linda dat ze het steeds moeilijker krijgt met de aanwezigheid van Maarten en Roos in huis. Dokter Paul nodigt Nathalie uit voor een etentje. Hanne wil met Remko op reis gaan tijdens de zomervakantie. Door de afwezigheid van Niko loopt het stroef in de Jan & Alleman.

Aflevering 214 (#4874) - 14 juni 2012

Roos vraagt aan Trudy of zij en Maarten te veel zijn in huis. Veronique is van mening dat Caroline de sfeer in de Van den Bossche holding verziekt en ze gaat hierover met Peter praten. Trudy polst bij June of ze zwanger is. Deleu wil dat Veronique zich onthoudt tijdens de stemming voor de nieuwe medisch directeur. Na één dag thuis te zitten, vervelen Mieke en Niko zich al.

Aflevering 215 (#4875) - 15 juni 2012

Veronique polst bij June wat ze er van zou vinden als ze Caroline zouden voorstellen zelf ontslag te nemen. Victor heeft geen zin om zijn kandidatuur politiek te laten steunen. Evy wil van Nathalie weten hoe haar avondje uit met dokter Paul is geweest. Jan verplicht Guido om bij hem in het café te studeren. Niko en Mieke krijgen onverwachts bezoek.