FANDOM


Week 6

Week 7

Week 8

Aflevering 31 (#4691) - 3 oktober 2011

Mieke weet niet of ze naar het bedankingsfeestje zal gaan, dat Evy en Pierrot organiseren voor Maarten en Roos. En dat heeft vooral te maken met het feit dat Niko aan de draaitafel zal staan. Caroline bespreekt met Mathias de realisatie van de imagoclip om de kindercollectie te promoten. Hij heeft er oren naar, tot hij hoort hoeveel budget er moet worden vrijgemaakt. De spanningen tussen Peter en June lopen op omdat ze geen privacy hebben op de loft. Bart krijgt in het ziekenhuis onverwacht bezoek. Secretaresse Gerda voelt zich bedreigd wanneer Dirk een vergadering heeft met de knappe mevrouw Leemans. Rita is terug van de zee en hoort meteen van Linda in welk avontuur Jan zich nu heeft gestort.

Aflevering 32 (#4692) - 4 oktober 2011

Maarten wil dat Niko de rommel van het feestje helpt opruimen, als straf omdat de politie langs is geweest voor geluidsoverlast en omdat Niko rode wijn op het kleed van Mieke heeft gemorst. Mathias heeft terug een vergadering met Caroline over de realisatie van de clip en dat zint Marie-Rose niet echt. June vindt het tijd voor een vertrouwelijk gesprek met Gerda wanneer zij opgetut naar kantoor komt. Trudy bereidt een verrassing voor Bart voor. Rita ontvangt een mysterieuze sleutel. Dré overtuigt Jan om een bierproeverij te organiseren.

Aflevering 33 (#4693) - 5 oktober 2011

Rita gaat naar de bank omdat ze wil weten wat er in de kluis zit waarvan ze de sleutel heeft gekregen. Roos heeft aan Pierrot verklapt dat Evy van een verre reis droomt en hij haalt alvast brochures. Evy is heel enthousiast, maar komt er al snel achter dat zijn manier van reizen niet de hare is. Veronique moet van Axel vernemen dat de videoclip nu toch gemaakt wordt en ze is niet happy. Jan en Dré bezoeken een bierbrouwerij om ideeën op te doen. Rita vindt eindelijk de moed om het graf van Rob te bezoeken. Mieke confronteert Niko met de wijnvlek die nog altijd op haar jurk zit.

  • In deze aflevering kussen Mieke en Niko voor de eerste keer.

Aflevering 34 (#4694) - 6 oktober 2011

Mieke krijgt bijna een hartaanval wanneer ze bij het ontwaken Niko in haar bed ziet liggen. Jan gaat door met zijn plan om zelf bier te brouwen, maar hij moet wel nog aan een recept zien te geraken. June misloopt door Louise een belangrijke telefoon van een buitenlandse klant en dat is voor haar een extra argument dat de firma dringend uit de loft weg moet. Marie-Rose gaat zich vragen stellen over de manier waarop Mathias en Caroline met elkaar omgaan.Pierrot en Evy geraken het niet eens over de bestemming van hun reis. June vindt bewijzen dat Dirk met de gevoelens van Gerda speelt en ze voorspelt dat daar tranen van zullen komen.

  • In deze aflevering hebben Mieke en Niko voor de eerste keer seks met elkaar.

Aflevering 35 (#4695) - 7 oktober 2011

June is het met Trudy eens dat er in de loft terug een gezellige thuis voor Louise moet worden gemaakt, en dat kan alleen als de kantoren elders ondergebracht worden. Marie-Rose vraagt Mathias uit over de avond die hij met Caroline heeft doorgebracht. Jan en Dré beginnen met het brouwen van hun bier in het café, maar de stank is niet te harden. Marie-Rose heeft een moeilijk gesprek met Rita over haar plan om een grafkelder te kopen. Mieke heeft nog een en ander te bespreken met Niko. Pierrot vraagt Dirk en Gerda mee naar de discotheek, waar Evy een centje bijverdient.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.