FANDOM


Week 7

Week 8

Week 9

Aflevering 36 (#4696) - 10 oktober 2011

Evy was in de discotheek getuige van een vreemd tafereel tussen Roos en Danny en ze bespreekt haar vermoedens met Pierrot. Jan heeft geregeld dat zijn jongste zoon kan meespelen in de videoclip van MVM, maar Guido blijkt niet te dromen van een acteercarrière. Ondertussen brainstormen Caroline, Axel, Veronique en Niko over de realisatie van de clip. Marie-Rose gaat lunchen met Colette, een nieuwe vriendin die ze bij de Rotary Club heeft ontmoet. Rita brengt Jan op de hoogte over het geld in de kluis van Bert, waarmee ze de grafkelder voor zichzelf en Rob kan betalen. Sinds hun avondje uit neemt Dirk afstand van Gerda.

Aflevering 37 (#4697) - 11 oktober 2011

Pierrot bereidt een Afrikaans feest voor als verrassing voor Evy. Maarten is bereid om de Afrikaanse hapjes voor zijn rekening te nemen. Marie-Rose verneemt nu pas dat Rita veel geld heeft gekregen van Bert en daarmee de grafkelder wil betalen. Niko stuurt het bierbrouwen van Jan en Dré bewust in het honderd. Axel en Niko willen de song van de videoclip laten inzingen door Laura Omloop. De twijfels van Veronique smelten als sneeuw voor de zon na de auditie van de jonge zangeres. Mieke reageert een tikkeltje jaloers op de meisjes die in het café rond Niko hangen.

  • Eerste aflevering met onbekend (Tommy).
  • Zangeres Laura Omloop speelt een klein gastrolletje in deze aflevering.

Aflevering 38 (#4698) - 12 oktober 2011

Gerda besluit met Dirk open kaart te spelen over haar gevoelens voor hem. Marie-Rose en Colette gaan samen shoppen en daarna iets eten. Rita heeft een super de luxe televisietoestel gekocht. Jan en Dré bedenken namen voor het bier dat ze samen brouwen. Trudy bereidt een nieuwe verrassing voor Bart voor. Roos wordt almaar afhankelijker van de pillen. Pierrot werkt verder aan zijn verrassing voor Evy, nl. een echt Afrikaans feest in de “Jan & Alleman”.

  • In deze aflevering speelt Michel Bauwens de rol van een (televisie)leverancier.

Aflevering 39 (#4699) - 13 oktober 2011

Dirk heeft een en ander uit te praten met Gerda. Meer zelfs, hij excuseert zich voor de signalen die hij uitgestuurd heeft. Bart geniet voor de volle honderd procent van zijn lunch in het ziekenhuis. Roos functioneert nauwelijks zonder haar pillen en ze zoekt naar manieren om aan een voorraad te geraken. Marie-Rose heeft het best moeilijk met de manier waarop Mathias omgaat met Caroline, hoewel Veronique van mening is dat ze zich geen zorgen moet maken.

Aflevering 40 (#4700) - 14 oktober 2011

Veronique vraagt Axel uit over de band van zijn moeder met Gilbert. Mieke krijgt het bezoek van Niko en de vonk slaat weer over. Rita heeft duur speelgoed gekocht voor Guido en Jelle. Evy wordt door haar vriend Pierrot getrakteerd op een Afrikaans feest.

  • Laatste aflevering met onbekend (Tommy).

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.