FANDOM


Week 16

Week 17

Week 18

Aflevering 81 (#4966) - maandag 17 december 2012

Marie-Rose laat duidelijk merken dat ze het niet eens is met de beslissing die Peter en Veronique in de Van den Bossche holding hebben genomen. Benny heeft een sollicitatiegesprek. Jan heeft het gehad met het puberaal gedrag van Guido. Mathias heeft met Anna een gesprek over zijn huwelijk.

Aflevering 82 (#4967) - dinsdag 18 december 2012

De boekhouder van de Van den Bossche holding is niet te spreken over het dossier dat Maarten heeft ingediend voor De KomEet. Peter heeft een gesprek met Mathias over zijn toekomst binnen de firma. Marie-Rose wil van haar openingsdans een speciaal moment maken. Een onbekende laat een roos voor Mieke achter in het ziekenhuis. Evy en Jana hebben ruzie.

Aflevering 83 (#4968) - woensdag 19 december 2012

Marie-Rose heeft met Mathias een gesprek over zijn toekomst bij Van den Bossche. Rita helpt de familie Pauwels met het runnen van hun huishouden en daar maakt Benny misbruik van. Niko legt zijn halfbroer Steve terug op de rooster. Evy heeft het er moeilijk mee dat Jana geen oren heeft naar haar kinderwens. Guido vraagt raad aan Niko.

Aflevering 84 (#4969) - donderdag 20 december 2012

June haalt alles uit de kast om de toekomst van Fashion veilig te stellen. Marie-Rose ziet het niet zitten dat Maarten kookt op het trouwfeest. Mieke treft maatregelen om zich te beschermen. Evy moet een moeilijke keuze maken. Arno ontdekt dat Rita meer doet dan alleen koken. Guido krijgt gouden raad van zijn vader.

Aflevering 85 (#4970) - vrijdag 21 december 2012

Peter stelt voor om een audit te laten uitvoeren in de holding. Marie-Rose stoot op obstakels tijdens de voorbereidingen van haar huwelijk. Nu blijkt dat de zaal waar ze haar zinnen op heeft gezet niet beschikbaar is. Mieke krijgt een akelig cadeau toegestuurd. Jana maakt Evy dolgelukkig. Guido komt thuis met een nota in zijn agenda.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.