FANDOM


Week 1

Week 2

Week 3

Aflevering 6 (#4891) - maandag 3 september 2012

Peter en Mathias willen snel een beslissing nemen over hun toekomstige positie binnen de holding. Peter neemt opnieuw de taak van CEO op zich terwijl Mathias weer enkel voor Transport zal werken. Axel maakt zijn collega's duidelijk dat hij hen liever niet op de begrafenis van zijn moeder wil. Hannah begrijpt zijn beslissing, maar wil haar beste vriend niet in de steek laten. Linda treft pornografisch materiaal aan op haar computer en eist een uitleg van Jan. Niko en Mieke vertrekken naar Spanje en vragen aan Steve om ondertussen op hun appartement te passen. Victor kan zich amper bewegen, maar gaat toch werken. Veronique probeert hem kost wat kost thuis te krijgen, zonder veel resultaat. Trudy is nieuwsgierig naar de relatie van Paul en Nathalie en merkt dat Paul echt verliefd is. 

Aflevering 7 (#4892) - dinsdag 4 september 2012

Peter gaat definitief terug aan de slag. Axel hakt de knoop door omtrent zijn toekomst bij Fashion en vertelt Peter het slechte nieuws van zijn vertrek. Jana en Roos zijn van mening dat Maarten zijn werk in het restaurant ernstig verwaarloost. Steve blijkt wilde plannen te hebben tijdens de afwezigheid van Niko en Mieke en Evy besluit een oogje in het zeil te houden. Dirk is nieuwsgierig naar de nieuwe relatie van zijn ex-vrouw. Marie-Rose en Mathias proberen de brokken te lijmen, maar de communicatie verloopt moeizaam. Axel neemt afscheid van Hannah, Veronique en de rest van zijn collega's en vertrekt. 

Aflevering 8 (#4893) - woensdag 5 september 2012

Na het plotse vertrek van Axel waagt Hannah haar kans om zich te bewijzen als beginnend ontwerper, maar Remko probeert haar waar te schuwen voor Veronique. Victor heeft een plan dat de besparingseisen van Deleu van tafel kan vegen en heeft hiervoor de hulp van Veronique nodig. Mathias vertelt Marie-Rose dat hij twijfelt over hun liefdestoekomst en het komt opnieuw tot een conflict. Paul en Nathalie gaan samenwonen en vieren dit in de Jan en Alleman. Linda probeert Victor in te tomen op het werk, maar stuit op verzet. Maarten werkt opnieuw een hele nacht in de boerderij en raakt stilaan uitgeput. 

Aflevering 9 (#4894) - donderdag 6 september 2012

June en Veronique zijn aangenaam verrast door het werk van Hanne, waardoor de jonge ontwerpster ervan overtuigd is dat ze een kans maakt om de job te krijgen. Paul doet Nathalie een onverwacht voorstel. Tijdens de Raad van Bestuur van het ziekenhuis komt het tot een vertrouwensstemming omtrent de positie van voorzitter Deleu. Dankzij de getuigenis van Veronique en Victor moet Deleu aftreden en neemt Veronique zijn plaats in. Peter is dringend op zoek naar een vervangster voor Caroline.

Aflevering 10 (#4895) - vrijdag 7 september 2012

Evy en Nathalie willen zich beide kandidaat stellen voor de vrijgekomen functie van PR-manager. Peter wil ze alletwee een kans geven, en organiseert een wedstrijd. Victor blijft zijn gezondheid verwaarlozen en wordt door Paul tot een grondig medisch onderzoek verplicht. Nathalie en Dirk kunnen het niet meer met elkaar vinden en maken tijdens het werk geregeld ruzie. Hannah slooft zich dag en nacht uit voor haar ontwerpen. Na een drukke shift in het restaurant zakt Maarten in elkaar door de vermoeidheid...