FANDOM


Week 21

Week 22

Week 23

Aflevering 106 (#4991) - maandag 21 januari 2013

Mieke heeft het er moeilijk mee dat Niko straks vader wordt, maar blijft hem steunen. In de Van den Bossche holding is de spanning te snijden want morgen wordt er beslist welke afdeling gesloten zal worden. Marie-Rose en Mathias hebben een afspraak met de huwelijksplanner. Guido sluit zich almaar meer af van zijn ouders en van Charlotte.

Aflevering 107 (#4992) - dinsdag 22 januari 2013

In de Van den Bossche holding valt de grote beslissing. De vakbond reageert furieus. Guido vindt geen steun bij Charlotte. De weddingplanner neemt de huwelijksvoorbereidingen stevig in handen, waardoor Marie-Rose in paniek slaat. Het valt Liesbeth op dat de drank in het atelier van haar vader er de laatste tijd vlotjes doorgaat. Niko heeft zijn eerste afspraak met Evy.

Aflevering 108 (#4993) - woensdag 23 januari 2013

De relatie van Peter en Véronique komt onder hoogspanning. Niko laat het voorstel van Evy bezinken. De huwelijksplanner overloopt met Marie-Rose de tafelschikking. Guido ziet geen uitweg meer voor de pesterijen. En met Rita gaat het van kwaad naar erger.

Aflevering 109 (#4994) - donderdag 24 januari 2013

Véronique zet een stap opzij in de onderhandelingen met de vakbonden. De voorstellen van de huwelijksplanner zijn geen onverdeeld succes. Rita en Patrick gaan samen uit eten. Guido heeft het moeilijk met zijn gevoelens.

Aflevering 110 (#4995) - vrijdag 25 januari 2013

Charlotte overtuigt Guido om de confrontatie met zijn pesters aan te gaan. Mathias ziet het helemaal zitten dat Bart en Jan zijn vrijgezellenavond gaan organiseren, maar Marie-Rose is niet zo enthousiast. Liesbeth vertelt haar vader over haar vermoedens en Mieke praat met Jana over haar twijfels. 

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.