FANDOM


Week 23

Week 24

Week 25

Aflevering 116 (#5001) - maandag 4 februari 2013

June en Nathalie praten na over het huwelijksfeest van Marie-Rose en Mathias. Jan en Linda zijn bang dat Rita weer aan de drank is. Roos en Maarten moeten op zoek naar een nieuwe maître. Mieke verliest hoe langer hoe meer haar vertrouwen in Niko. Liesbeth maakt zich zorgen over haar dochter Stefanie omdat ze de laatste dagen ongewoon stil is.

Aflevering 117 (#5002) - dinsdag 5 februari 2013

Dirk moet voor zijn fotografiecursus een reeks beelden maken en hij vraagt aan Nathalie of ze wil meewerken. Linda stelt aan Jan voor om Evy bij hen te laten logeren. Peter brengt Veronique op de hoogte van zijn plannen. Marie-Rose en Mathias pakken de huwelijksgeschenken uit. Stefanie gedraagt zich raar, maar ze wil niet zeggen wat er scheelt.

Aflevering 118 (#5003) - woensdag 6 februari 2013

Tijdens het etentje met Peter en June komt Dirk tot het besef dat hij erg vervreemd is van zijn kinderen. Linda maakt zich nog altijd zorgen over Guido, maar hij kan haar geruststellen. Peter en June starten de zoektocht naar een nieuwe ontwerper voor Fashion. Bart reageert zijn frustratie af op zijn zoontje en op Louise. Liesbeth ontdekt wat er aan de hand is met Stefanie.

Aflevering 119 (#5004) - donderdag 7 februari 2013

Mieke wil van Niko weten wat er precies geweest is tussen hem en Evy. Peter en June zien de kandidaten voor de job van ontwerper. Na veel wikken en wegen houden ze drie kandidaten over die ze opnieuw willen zien. Rita zoekt steun bij Patrick in haar gevecht tegen de fles. Marie-Rose en Mathias bekijken samen met Veronique en Victor de foto’s van hun huwelijk.

Aflevering 120 (#5005) - vrijdag 8 februari 2013

Mieke wil dat Niko afstand neemt van Evy. Peter en June hebben hun ontwerper voor Fashion gevonden. Rita heeft het steeds moeilijker om niet te drinken. Bart ontdekt dat zijn zoontje zich voor hem schaamt. Bij de familie Pauwels is iedereen benieuwd naar de nieuwe vriend van Stefanie.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.