FANDOM


Week 24

Week 25

Week 26

Aflevering 121 (#5006) - maandag 11 februari 2013

Voor Dirk zou een hereniging met zijn kinderen het mooiste geschenk voor zijn verjaardag zijn. Mieke heeft het moeilijk met de aanwezigheid van Evy in de buurt van Niko. Linda geeft haar stiefdochter goede raad. Ontwerper Rudi gaat aan de slag bij Fashion en hij drukt meteen zijn stempel. Véronique wil het met Maarten hebben over de toekomst van de KomEet. Anna moet onder het mes. Bart en Trudy ondervinden nu dat ze beter op hun uitgaven hadden moeten letten. Benny heeft het moeilijk met de nieuwe vriend van zijn dochter Stefanie.

Aflevering 122 (#5007) - dinsdag 12 februari 2013

Dirk wacht in spanning naar de reactie van zijn kinderen op de uitnodiging voor zijn verjaardag. Mieke en Evy hebben een hartelijk gesprek over de hele toestand met Niko. Peter en ontwerper Rudi vertrekken naar de stoffenbeurs in Parijs. Rita verzwijgt voor haar familie dat ze een afspraak heeft met Patrick. Bart probeert een gezinsbudget op te stellen. Benny kan maar niet verteren dat Stefanie een relatie heeft met de oudere Hans.

Aflevering 123 (#5008) - woensdag 13 februari 2013

Dirk krijgt een bericht van zijn dochter op zijn invitatie om naar Vlaanderen af te zakken voor zijn verjaardag. Maarten krijgt hoe langer hoe meer het gevoel dat Véronique niet meer in de toekomst van de KomEet gelooft. Guido heeft afgesproken met een jongen die hij kent via zijn blog. Bart en Trudy maken een nieuw gezinsbudget. Benny broedt op een plannetje.

Aflevering 124 (#5009) - donderdag 14 februari 2013

Peter bepaalt het thema van de nieuwe collectie, die Fashion zal uitbrengen. Albert bezoekt Anna in het ziekenhuis. Rita vertelt aan haar broer dat ze gecontroleerd wil leren drinken en dat Patrick haar daarbij gaat helpen. Jan weet niet wat hij hoort. Bart en Trudy beseffen dat hun financiële situatie onhoudbaar is geworden. Benny nodigt Hans uit om samen met de familie Valentijn te vieren.

Aflevering 125 (#5010) - vrijdag 15 februari 2013

June merkt op dat Nathalie en Dirk elkaar wel erg vaak zien de laatste tijd. De marktonderzoeker presenteert zijn resultaten aan Véronique en zij valt achterover van zijn conclusies. Peter is heel enthousiast over de schetsen van ontwerper Rudi. Marie-Rose zoekt Jan op in het café. Benny’s plan is compleet mislukt. 

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.